Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra jednak się nakręcam !
Przedwczoraj w nocy czułam to kłucie dziwne co wam pisałam hahah czyli w 10-11 dpo jeśli była to implantacja to nie ma szans żeby żaden test to wykazał nie ?
Boże sama nie wierze w to co ja pisze ale się czaruje ...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Madzie opowiem cibajke- noo nie bajke bo to fakt autentyczny
moja koelznka robila test tydzien po spodziwanej @ a zawsze miala regularne ..i co I no to sie ucieszyla- bo wteyd akurat nie chciala zachodzic w ciaze bo brali slub
i byla hyba miesiac przed slubem
i co stwierdzila ze to penwie od stresu.. odczekala jeszcze tydzien i stwierdzila ze cos sie zle czuje ..zrobila test a tu II krechyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kochane za otuchę. Muszę to przegryźć.
Madzia nie chcę odchodzić tylko wybyć na jakiś czas i zostawić go samego z myślami, bo narazie rozmowy nie mają sensu. Będzie tak prowadził rozmowę, że ostatecznie to ja będę się czuła winna całej tej sytuacji. Nie mam sił na walkę. ani chęci na cokolwiek. trochę się przespałam, potem spacerek. chciałabym aby ten dzień się już skończył.
Kochane ale na dzisiaj dość tego tematu. Macie dzisiaj świętować, pięknie się ubrać i kusić swoich facetówBuziaki dla Was.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
łojj steskniłam sie za Wami
heheh wiem nie bylo mnie raptem 2h
Saramago, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Dobra jednak się nakręcam !
Przedwczoraj w nocy czułam to kłucie dziwne co wam pisałam hahah czyli w 10-11 dpo jeśli była to implantacja to nie ma szans żeby żaden test to wykazał nie ?
Boże sama nie wierze w to co ja pisze ale się czaruje ...
Madzia ja od wczoraj czuje kłucie i ciągnięcie jakby jajnik ale jakby w pachwinie, cholera wie gdzie. Po plamieniu ani śladu.trochę wcześniej tego dziwnego śluzu.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
co do kuszenia facetow.. to cholera cwoki mi nie przesłały kasy na konto... i nie mialam jak kupic niespodzianki dla mojego M
buuu ;/ a chcialam kupic łądna sukienke i zrobic kolacje .. a sknczylo sie na tym ze kupiłam nam placki po wegiersku w naszej ulubionej restauracji ;/
-
Ania_84 wrote:co do kuszenia facetow.. to cholera cwoki mi nie przesłały kasy na konto... i nie mialam jak kupic niespodzianki dla mojego M
buuu ;/ a chcialam kupic łądna sukienke i zrobic kolacje .. a sknczylo sie na tym ze kupiłam nam placki po wegiersku w naszej ulubionej restauracji ;/
Ania w każdej sytuacji staraj się znaleźć pozytyw!
Placki z Twojego HOT nagiego ciałka? sos spływający do pępka i po udach? No stara.... tak miało byćAnia_84, Madziuszka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Madzia ja od wczoraj czuje kłucie i ciągnięcie jakby jajnik ale jakby w pachwinie, cholera wie gdzie. Po plamieniu ani śladu.trochę wcześniej tego dziwnego śluzu.
-
Madziuszka wrote:A ja jak się położyłam już do spania ( w środę to było) poczułam takie kłucie ewidentnie jajnik/macica-chyba bardziej to drugie jakby mi ktoś igłe wbijał i nią kręcił, no to ja hop na drugi bok znowu to samo, no to na wznak i też to czułam, tak w odstępach kilku sekundowych pare razy, a wczoraj jak macałam szyjke to wszystko zapuchnięte było. Nawet K. przy przytulaniu stwierdził że przeginam bo ledwo się tam ruszyć mógł . Dziwne to wszystko jaaaa wariuje hahah
O matko, przyjedź zbadaj moją szyjkęniepotrzevbnie robiłam teścior teraz mam zagwózdkę...
Ania_84, Madziuszka lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Oby bo jak nie będzie dwóch kresek to sie zesram chyba hahahaha Sorry za określenie
Saramago, Madziuszka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja nie powiem co mój mi powiedział wczoraj pryz przytulankach
No dobra, to teraz mów ) co?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają