X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka, nie chcę go usprawiedliwiać, po prostu on taki jest. wybaczył jej i wiem, że gdyby potrzebowała pomocy to on pierwszy jej pomoże. Jej i każdemu kto by go o to poprosił.
    Jak mi powiedział, ona zawsze będzie w jego życiu, bo przeszli 17 lat razem i on długo chorował. Jestem pierwszą kobietą z którą się związal po ich rozwodzie. ale zapewniał mnie że teraz ja jestem dla niego najważniejsza i że bał się mojej reakcji (słusznie) ale do cholery kłamstwo jest kłamstwem, a pytałam go o to wiele razy i kłamal bez mrugniecia!!! No to nie mam prawa się wkurwiać? Nie mam prawa stracić poczucie pewności???? No ja pierdole, mam ochotę mu przypierd.... (w sumie wczoraj oberwał, porządnie z liścia) ale należało mu się. I nie chce żeby mnie przepraszał. Nie wiem już czego chce. Może powinnam odejść :(

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ty spryciulo :P

e tam, głupota. straciłam kasę, nadzieję a z resztą...w obecnej sytuacji może to i lepiej, że nic nie wyszło

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to nic konkretnego tylko tak po prostu mam jakies złe przeczucie

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASia..,moim zdaniem Paula ma racje..powinniscie porozmawiac a Ty powinnas mu wytlumaczyc co Ciebei niepokoi i ze nie chcesz zeby sie z nia kontaktowal..bo niby poco ... moj pomimo iz sie rozstal ze swoja dziecwzyna w zgodzie.. to jedyne co to przez pierwsze 2 lata wysylal jej eska z zyciezeniami.pozniej zaprzestal :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh moj byly jest identyczny... Roznica polega na tym ze my sie nie kontaktujemy. Ale wiem ze jsli by sie cos u mnie dzialo to byl by pierwszy do pomocy... Ale tak jak mowie... Nie kontaktujemy sie dla dobra mojego zwiazku... Tak jest dobrze i tak jest fer.
    Mialas pelne prawo sie wkurzyc!!! To jest zrozumiale i najnormalniejsze.. Kurde nie fajnie sie stalo. Ja doskonale cie rozumiem!
    Ale nie podejmuj zadnej decyzji na goraco. To nie jest dobre.
    Może daj sobie kilka dni... Moze jak masz mozliwosc wyjedz na dzien czy dwa do kolezanki, mamy kogokolwiek zeby ochlonac bo widze ze sprawy zaszy dosc daleko...
    Ale powiedz mu o tym. Nie uciekaj...
    Moze jemu tez taki szok w postaci twojej nieobecnosci jest potrzebny....

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Saramago Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślicie, że nie mówiłam? Mówiłam, prosiłam, nawet żądałam, żadnego kontaktu z EX! On wie co mnie niepokoi. wszystko wie, i dlatego mnie to tak boli, że zrobil to po raz drugi. a to oznacza dla mnie jedno: że ona nadal dla niego jest bardzo ważna, skoro nie umie zaprzestac kontaktu.

tylko on mi na to: czy ma ją unikać na ulicy? czy jak będzie komunia jego chrzesniaka (dzieci jej siostry, akurat J.jest chrzestnym) to ma nie iść, potem dodaje że nie ma 20 lat i ma swój rozum. I żebym mu choć trochę zaufała, bo nic zlego nie zrobił a na pewno nic przeciwko mnie. I kółko się zamyka. Ja swoje. On swoje.

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziałam mu rano, kiedy przyszedł do mnie (spaliśmy osobno) że chce wyjechać. że muszę to przemyśleć. Prosił, żebym tego nie robiła. wiem, że mu na mnie zależy, ale ja nie mogę sobie pozwolić na to, aby ONA ciągle gdzieś tu była.
    Jest mi wystarczająco ciężko bo mieszkamy w ICH mieszkaniu, owszem zrobił remont pode mnie, ale ciągle to są ICH kąty. Trudne to wszystko.

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Dziewczyny jeszcze nie przyszla moja pora. Nawet ciena watpliwosci test nie pozostawil....

no co ty, a mi się wyśniło że masz II :/
    Ale skoro @ nie ma to jest jeszcze szansa - mocno trzymam za to kciuki :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh co do komuni. Mozecie isc razem. Jaki problem?! I ja bym wlasnie szla. Odszykowala sie i z dumna piersia kroczyla przy jego boku :)
    A co do zaufańia.... Jasne. Mozena miec zaufanie. Nawet powinno sie miec. Ale sprawa wyglada inaczej jak ktos raz nas oszuka. Czy on tego nie rozumie?!
    Mial swoja szanse i mogl byc szczery.
    Ja tez nie jestem jakas zazdrosna na maxa... Moj T tez ma kolezanki. Tez z nimi czasem gada. Ale zawsze mi powie.
    Ale sam z siebie kontaktow nie szuka. Mamy przyjaciol... Pary najczesciej wiec po co szukac kontaktow i przyjaciol w innych kobietach...
    J skoro oczekuje od ciebie zrozumienia niech sam tez da dos od siebie. Bo poki co nie byl w porzadku...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:

a może pójdę po test? :/

Idź kochana, idź :)
    zrób jutro z rana, ale idź i kup już dziś ;)

Już czas na dobre nowiny :))

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:

chyba widzę cień cienia cienia cienia, albo mam jakies omamy :(

rety rety rety, ale fajnie idę doczytać resztę :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Idź kochana, idź :)
    zrób jutro z rana, ale idź i kup już dziś ;)

Już czas na dobre nowiny :))

hihihih no to trochę jesteś po niewczasie ;) już dawno wróciłam ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ehhh co do komuni. Mozecie isc razem. Jaki problem?! I ja bym wlasnie szla. Odszykowala sie i z dumna piersia kroczyla przy jego boku :)
    A co do zaufańia.... Jasne. Mozena miec zaufanie. Nawet powinno sie miec. Ale sprawa wyglada inaczej jak ktos raz nas oszuka. Czy on tego nie rozumie?!
    Mial swoja szanse i mogl byc szczery.
    Ja tez nie jestem jakas zazdrosna na maxa... Moj T tez ma kolezanki. Tez z nimi czasem gada. Ale zawsze mi powie.
    Ale sam z siebie kontaktow nie szuka. Mamy przyjaciol... Pary najczesciej wiec po co szukac kontaktow i przyjaciol w innych kobietach...
    J skoro oczekuje od ciebie zrozumienia niech sam tez da dos od siebie. Bo poki co nie byl w porzadku...

wiem Kochana, wiem. Tak powinno być. ale nie jest. Mam nadzieję, że to kryzys, z ktorym się uporam, ale póki co wiem, ze teraz w każdym słowie będę doszukiwać się kłamstwa. a to już będzie chore. Może rzeczywiście gdzieś wyjadę. albo pójdę spać, sen najlepszy na wszystko.

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpocznij... Czlowiek ze swiezym umyslem lepiej funkcjonuje :)
    Pamietaj nic na sile i nic na goraco :)

Oby wam sie wszystko poukladalo Kochana!!!! Trzymam kciuki :)

Saramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Ta inna kobieta to jego była żona.

Przykro mi to mówić ale w tej kwestii zgadzam się z Paulą, nie powinni utrzymywać kontaktów, rozumiem że źle się z tym czujesz i musisz mu to powiedzieć, kurcze po co mu to.... woli się z nią spotkać i zranić ciebie... coś tu nie tak.... musisz z nim o tym pogadać, że ci taki układ nie leży, zaufanie zaufaniem ale to jego była żona....
    Ja bym nie chciała aby mój miał kontakt nawet koleżeński z byłą dziewczyną a co dopiero żoną...

Saramago, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jest na komunię możecie iść razem a na ulicy... tak ma jej unikać! Jeśli ona ma czyste zamiary powinna to zrozumieć i dać mu żyć swoim życiem.... Kurcze bardzo ciężką sytuację masz...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    hihihih no to trochę jesteś po niewczasie ;) już dawno wróciłam ;)
    daj mi czas, nadrobić was to nie taka prosta sprawa, zwłaszcza jak coś się dzieje ;)

Jestem już na bierząco :)

Nie odchodź - nawet na chwilę - rozmawiajcie i szukajcie kompromisu - nie poddawaj się walcz o niego, nie oddawaj go walkowerem!

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i znów sama nabijam stronki ;)

do później pa

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ja Ci sie nie dziwie..ogolnie nie pozwolilabym mojemu miec takiego kontaktu z byla.. Ja jestem okropna pod tym wZgledem.. U nas troche glupia tu sytuacja jest i nie bede opowiadala, bo ja ta byla znam bardzo dobrze i mam z nia kontakt.. I moj tez by mogl miec al tylko przy mnie.. Nie widze swnsu w rozmowach czy spotykaniu z bylymi..
    Trzymaj sie Asia!
    Mam nadieje ze test sie nie mylil i jest krecha i bedzie krecha :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niee !!!!!!!!!!!
    Mój mi napisał ze ma jutro dyzur w pracy od 9-15 fuck fuck fuck.. ja sie pochlastam.. kurde czemu nie podal mojego maila..;/ pewnie do 8 nic nie przyjdzie wiec bede musiala czekac do 15 ...ufff uufffuufff ... ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 832 833 834 835 836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ