Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
cisza jak makiem zasiałLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Rudasek wrote:EEEEE nieeeeeeee
jestesmy
jesteśmy ale milczymynormalnie bym do kieliszka dzisiaj pogadała ale nie mogę
wszystkie w pracy?
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
pisz Kochana pisz, jestem w pracy ale w miare możliwośći odpisze
Kurde mnie dziś od rana tak piersi bolą ze szok...a planowana @ dopiero za 11 dni...choć cicho mam nadieje ze nie przyjdzie -
Rudasek wrote:pisz Kochana pisz, jestem w pracy ale w miare możliwośći odpisze
Kurde mnie dziś od rana tak piersi bolą ze szok...a planowana @ dopiero za 11 dni...choć cicho mam nadieje ze nie przyjdzie
No ja już swoje napisałam kilka wyżej postów
Trzymam kciuki, oby nie przylazła, a ja chyba pójdę spać.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Asia jak to????? Aaaaaa robilas test?????
Bosz.. JAK JEST CIEN TO JEST NADZIEJA I TO DUZAAAAAAwyjdzie jak nam zrobisz foto????!
Ja ucieklam na chwile do sklepu. Chcialam kupic cos na te walentynki ktore i tak spedzimy osobnodopiero poznym wieczorem sie spotkamy w domku... Ale kupilam czerwone ciacha, truskawki , karteczke
i zamowilam komplet do whiskey ale pewnie jutro przyjdzie
Asiu... Jesli chodzi o inna kobiete to sorry ale ja tez jestem jak lwicahehe. W takim razie sprawa wyglada ciut inaczej niz myslalam...
U nas tez byla ostatnio "sprawa" z taka jednaale szybko temat sie zamknal
bo wypisywala do mojego. Ja to w zart obrucilam ale T zrozumial ze nie ma co brnac w takie "kolezanki" i jest spokoj:)
Wiec kochana moja jakies winko na wieczor... I relaxchociaz sprobuj
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Asia jak to????? Aaaaaa robilas test?????
Bosz.. JAK JEST CIEN TO JEST NADZIEJA I TO DUZAAAAAAwyjdzie jak nam zrobisz foto????!
Asiu... Jesli chodzi o inna kobiete to sorry ale ja tez jestem jak lwicahehe. W takim razie sprawa wyglada ciut inaczej niz myslalam...
U nas tez byla ostatnio "sprawa" z taka jednaale szybko temat sie zamknal
bo wypisywala do mojego. Ja to w zart obrucilam ale T zrozumial ze nie ma co brnac w takie "kolezanki" i jest spokoj:)
Wiec kochana moja jakies winko na wieczor... I relaxchociaz sprobuj
Zrobiłam foto ale chyba nic nie widać, a teraz to i tak zniknęła. więc pewnie to jakaś pomyłka, może felerny test. Nie wiem. Kłuje mnie podbrzusze, tak ciągnie jakby, ten śluz lekko podbarwiony... a pozatym mega dół.
Ta inna kobieta to jego była żona. Byli ze sobą 17lat, on nie rozumie że wszystko co ona robi to wg mnie jakieś gierki. Kupiła mieszkanie w zasadzie "obok", nagle się nim interesuje, wysyła smsy, meile żartuje, a przecież to ona go kopnęła dla jakiegoś gościa z USA. wybyła. a 3 lata temu wróciła a ja... ja czuje się zagrożona. Oczywiście j. mnie zapewnia że nie mam powodu... ale jak, jak mam się czuć, kiedy dowiaduje się że mnie okłamał. że był u niej że ma z nią kontakt....
bo niby nie mówił dla mojego świętego spokoju... jasne, stara śpiewka.
ufam mu,ale nie ufamjej. Ja po prostu czuję, ze ona coś knuje. Poza tym kiedyś zadzwonilam do niej i wyraźniej powiedziałam, ze nie życzę sobie aby się z nim kontaktowała. i co? i ma to w dupie. i najwyraźniej on też...
uffff. wybaczcie. ale musiałam to wywalić. Nie wiem czemu ja siedzę w mieszkaniu, chcialam się wynieść, na jakis czas pomyśleć....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A idzięki Paulka, ze odpisałaś...
i nie cień, a cień cienia cienia,ale jak widać tylko moje omamyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 12:22
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:A idzięki Paulka, ze odpisałaś...
i nie cień, a cień cienia cienia,ale jak widać tylko moje omamySaramago lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Robimy z porannego Asiunia
Poranny był w zapasie w pojemniczku na mocz i lukał na mnie i mówił: idź po test. I po chuj?Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Asiu... Jesli moge wyrazic jakakolwiek opińie w tej kwestjii....
Bylam juz w roznych zwiazkach... I naprawde mam troche doswiadczenia mimo swojego wieku....
Tez bylam z rozwodnikiem...
Po 1: po co mu kontakt z byla zona??! Ja sie pytam! Nie maja dzieci, nic ich ńie laczy... Rozeszli sie... Wiec zupelnie nie czaje po co?! Ona na sto procent nie ma dobrych zamiarow...
A jesli J byl by w porzadku to powiedzial by ci ze sie z nia widzial. Na tym polega zaufanie w zwiazku. I nie wieze w tlumaczenie typu: i tak byla bys zla, i tak bys nie zrozumiala. No i tak jestes wsciekla a on cie oklamal tak?!
Tak samo ni chuja nie uwieze w jakies kolegowanie sie czy przyjaznie z bylymi... Po co to komu? Szczegolnie jak jest sie w nowym zwiazku!
A jej pewnie sie cos posypalo i teraz szuka drozki do bylego...
Kochanie nie chce zebys sie dolowala ale taka atmosfera miedzy wami i sytuacja nie moze pozostac bez echa...
Musicie sobie wytlumaczyc porzadnie o co komu chodzi.
Po co jemu kontakt z byla a ty jemu czemu jestes zla o to...
I ńie doluj sie Kochanie :*Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Poranny był w zapasie w pojemniczku na mocz i lukał na mnie i mówił: idź po test. I po chuj?
Saramago lubi tę wiadomość