Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Asia a moze faktycznie ty miałas owulke tego 18dc ?? co byłoplamienie
taki sluz zpdbarwiony krwia to czesto sie szdarza przy zagniezdzeniuwiec spokojnie poczekaj
jeszcze nic straconego
A z J na pewno sie pogodziszpogadajcie naspokojnie
ja bardziej stawiam na 12/13/ sama już nie wiem. dzisiaj najchetniej bym uciekła jak najdalej. chyba nie ma sensu, żebym biegła po test.
W sumie ostatni cykl też skoczyła mi tempka dzien przed @
strasznie mnie boli głowa i czuje się okropnie. sorki laseczki
jak u Was?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:Aniu dzis ale na razie nie mam mozliwosći podjechac
kurde
i czekam razem z Toba
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Asiu wiadomo jak sie zdenerwowałas to nie diwie se ze boli cię główkka i samopoczucie jest blee.napij sie moze mietki, albo wez sobie jakis apap czy cos n główke.. a najlepiej to by ci sie przydał teraz relax np w wannie
U mnei w sumie nic nowego.. czekamu do jutra.. mam motylki w brzuchu tak sie stresuje..
Ale wczoraj udało nam sie "zapomniec" i było ohhh ahhh ehhSaramago, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:mam stresika ..
Widziałąs ze mała mi jest w ciazy ??na wieczornicy
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za pocieszenie dziewczyny ale watpie w to, skoro ten bobo jest taki czuły to pokazałby chociaż cień, a tu nic dupa, totalne zero. Popłakałam sobie troche a teraz się czymś zajmę. Trudno, kolejny miesiąc przed nami. Ale nie testuje już do momentu gdy @ się pare dni nie spóźni bo to jest bezsensu, wole czekać niż kolejny raz zobaczyć 1 kreske ...
-
Ania_84 wrote:Asiu wiadomo jak sie zdenerwowałas to nie diwie se ze boli cię główkka i samopoczucie jest blee.napij sie moze mietki, albo wez sobie jakis apap czy cos n główke.. a najlepiej to by ci sie przydał teraz relax np w wannie
U mnei w sumie nic nowego.. czekamu do jutra.. mam motylki w brzuchu tak sie stresuje..
Ale wczoraj udało nam sie "zapomniec" i było ohhh ahhh ehh
No to cudownie Kochana, oby wiecej takich ochów i achów
zdenerwowałam to malo powiedziane. ale nic to, jakoś przebrniemy i ten kryzys.
Tylko dlaczego, dlaczego KUREW jego mać, zawsze jak jest ok to się musi coś z j ebać??? buuuu wrrrrr.... mam ochotę wyjśc i krzyczeć na cały głos...
a może pójdę po test?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Asiek tylko jak pojdziesz to juz poczkeaj do jutra rana
oki dziewczynki znikam na godzinke musze otrzec do pracyEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam serdeczną prośbę!!! Wejdźcie w ten link:
http://maleprzedszkolaki.przedszkolowo.pl/publikacja/30387/dzien-pluszowego-misia
I zostawcie jakikolwiek komentarz na samym dole strony..
Dzieci z przedszkola walczą o nagrodę i maja bardzo dużą szansę na wygranie.
Można zostawić dziennie jeden komentarz z jednego konta.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!
Dzisiaj ostatni dzień!! Bardzo prosimy o pomoc -
Madziuszka Kochana Moja :*
doczytałam sie tam gdzies o TObie!! Nie smutaj prosze...uda sie na pewno!!!!
Ja nie robie testów, czekam na spóźnione @..wtedy zrobie, bo tak to szkoda nerwów!!!!
Działamy nadal...my sie zbliża @, mam nadzieje, ze nie przyjdzie. A jeśli tak to działamy razem! Może uda nam sie w tym samym czasie!)
Buziak Kochana :* -
Rudasek wrote:Madziuszka Kochana Moja :*
doczytałam sie tam gdzies o TObie!! Nie smutaj prosze...uda sie na pewno!!!!
Ja nie robie testów, czekam na spóźnione @..wtedy zrobie, bo tak to szkoda nerwów!!!!
Działamy nadal...my sie zbliża @, mam nadzieje, ze nie przyjdzie. A jeśli tak to działamy razem! Może uda nam sie w tym samym czasie!)
Buziak Kochana :*
-
Czesc dziewczyny
Widze ze nastroje srednie dzis...
Kochana wiem jak sie ciezko patrzy na ta jedna kreske.... Ojj doskonale pamietamdlatego jesli ci potrzeba to wyplacz swoje. Ze lzami wyleci zlosc, smutek i bedzie ci lepiej
Asiuuuu.... Kurcze no czasem sie zdarzaja gorsze dni.... Troche nie wiem co ci powiedziec bO ja z T jeszcze sie nigdy nie poklucilam... To ńie tak ae jestesmy idealni.... Ale szkoda nam wlasnie zycia i czasu na klutnie, placze, zlosci....
Lepiej usiasc pogadac powiedziec co komu na watrobie lezy a potem dac buziaka i sie przytulic. Czyz nie????
A czasem tez tak mysle.... Kurde wszystko tak idealnie nam sie uklada... Az sie boje myslec ze w kazdej chwili moze nam cos na leb spasc... Bo to nie jest normalne ze wszystko idzie jak po masle....
Aniu... Widze ze stras juz jest... Ja tez zawsze jak sie stresuje to mnie mega brzuch boliale pomysl ze to juz jutro. Dostaniesz wyniczki i same dobre wiadomosci
i bedziecie swietowac
-
a ja ze swoim dośc często się kłóciłam-ale on twierdził, że to znak, ze nie wygasła między nami namiętność i ze nie staliśmy się wobec siebie obojętni-teraz się dotarliśmy chyba i częściej potrafimy odnaleźc kompromis wiec będzie dobrze
-
Paulka oczywiście, że kłótnie to strata czasu i energii. ale jak dwoje ciężkich charakterów się dobierze to nie ma siły, a jeśli do tego w grę wchodzi druga kobieta - no to niestety ja nie umiem panować nad swoimi emocjami. Oczywiście, pewnie za jakiś czas spojrze na wszystko inaczej... ale dzisiaj? dzisiaj cholernie mnie to boli. A może to wynik niskiej samooceny? Nie wiem.
ale wiem....
że....
chyba widzę cień cienia cienia cienia, albo mam jakies omamyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają