X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Po owulacji/starania o dziecko
Odpowiedz

Po owulacji/starania o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa_Monika Koleżanka

Wysłany: 17 września 2020, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Zaczynam starać się o dziecko z moim partnerem
    Wiec mamm do was pytanie.
    8 i 10 września było przytulanie.
    10 mialam owulacje. A 15 i 16 lekko pobolewaly mnie jajniki i podbrzusze naprawdę lekko i tylko czasami. A dzis jest juz normalnie na razie nic nie boli. Co to mogło być? Czy po owulacji występuje takie coś?Czy może to było zagnieżdżanie. A może sobie coś ubzdurałam

• Goldlemon Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglo to być wszystko, nikt ci nie wywrozy. Takie odczucia sa jak najbardziej normalne zarówno przed okresem jak w poczatkowej ciąży

Starania od marca 2018
    7u223e3k8pdpu5u1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ