X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Po owulacji/starania o dziecko
Odpowiedz

Po owulacji/starania o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa_Monika Koleżanka

Wysłany: 17 września 2020, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Zaczynam starać się o dziecko z moim partnerem
    Wiec mamm do was pytanie.
    8 i 10 września było przytulanie.
    10 mialam owulacje. A 15 i 16 lekko pobolewaly mnie jajniki i podbrzusze naprawdę lekko i tylko czasami. A dzis jest juz normalnie na razie nic nie boli. Co to mogło być? Czy po owulacji występuje takie coś?Czy może to było zagnieżdżanie. A może sobie coś ubzdurałam

• Goldlemon Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglo to być wszystko, nikt ci nie wywrozy. Takie odczucia sa jak najbardziej normalne zarówno przed okresem jak w poczatkowej ciąży

Starania od marca 2018
    7u223e3k8pdpu5u1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ