Podejrzenia
-
Witam, jestem tutaj po raz pierwszy. Pytanie też zapewnie już padło. Czy któraś z Was nie miała żadnych objawów miesiączki przed jej terminem? Zazwyczaj tydzień przed zaczyna mnie boleć brzuch i piersi tym razem nic, jedynie dzisiaj śliny ból w podbrzuszu dosłownie przez parę sekund. Przyznam, że w 6, 12 i 13 dniu cyklu (mam 28 dniowe cykle) wspolzylam z chłopakiem bez zabezpieczeń. Parę dni później czułam klocie w lewym jajniku, potem doszły zawroty głowy, a teraz zmęczenie i czasem mdłości w środku dnia. Czy to może prognozowac dobra nowinę? Serdecznie dziękuję za odpowiedźMoniAa
-
Michurek wrote:Witam, jestem tutaj po raz pierwszy. Pytanie też zapewnie już padło. Czy któraś z Was nie miała żadnych objawów miesiączki przed jej terminem? Zazwyczaj tydzień przed zaczyna mnie boleć brzuch i piersi tym razem nic, jedynie dzisiaj śliny ból w podbrzuszu dosłownie przez parę sekund. Przyznam, że w 6, 12 i 13 dniu cyklu (mam 28 dniowe cykle) wspolzylam z chłopakiem bez zabezpieczeń. Parę dni później czułam klocie w lewym jajniku, potem doszły zawroty głowy, a teraz zmęczenie i czasem mdłości w środku dnia. Czy to może prognozowac dobra nowinę? Serdecznie dziękuję za odpowiedź
Żadna z nas niestety nie jest wróżką, a uwierz, że każda by chciała. Wówczas nie stękałybyśmy nad milionem swoich objawów.
Jeśli jesteś już po dniu spodziewanej miesiączki, zrób test. Jeśli nie, to poczekaj do tego dnia i wtedy zrób test.
Ewentualnie mniej więcej w 12 dniu po dniu, w którym spodziewasz się, że miałaś owulację zrób test z krwi betaHCG w pobliskim labolatorium. Koszt takiego badania to max. 40zł. U mnie w labo 39zł.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Czesc rozumiem ze staracie się o malucha? (moze pytanie wydawać sie dziwne ale nie zawsze tak przecież jest ) mogłabyś udostępnić swój wykres? (jest taka możliwość pod wykresem trzeba ustawić widoczność dla wszystkich).
Czy nie prowadzisz obserwacji?
Jesli faktycznie masz równo 28dniowe to owulacje powinnaś mieć 14dc. Plemniki z 13dc powinny spokojnie przetrwać do następnego dnia
A teraz w którym dniu cyklu jesteś? Bo tego nie napisałaś (tylko ze ok tydzien przed okresem)https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magda, wiem, że nie jesteśmy wróżkami, ale miałam nadzieję, że któraś miała coś podobnego i akurat się udało. Pocirszyloby mnie to troszkę :p dzisiaj bądź jutro mam dostać @ więc za parę dni wykonam test, jak jej dalej nie będzie. Jeden już robiłam, ale chyba było za wcześnie bo wyszedł negatywnieMoniAa
-
Michurek wrote:Magda, wiem, że nie jesteśmy wróżkami, ale miałam nadzieję, że któraś miała coś podobnego i akurat się udało. Pocirszyloby mnie to troszkę :p dzisiaj bądź jutro mam dostać @ więc za parę dni wykonam test, jak jej dalej nie będzie. Jeden już robiłam, ale chyba było za wcześnie bo wyszedł negatywnie
No ja bym jutro rano zrobiła żółtego bobotesta z Rossmanna.
A jeśli chodzi o dziwne rzeczy, to ja jestem teraz w takiej dziwnej sytuacji i najpewniej przesunęła mi się owulacja, zamiast w 19dc przesunęła się na 22/23 i czekam do jutra z testem i zobaczymy co to będzie.
Który to Twój cykl starań? Wpisać Cię jutro na testowanie?
U mnie w stopce znajdziesz listę testerek na grudzień i na styczeń - wpadaj też do nas na wątek!
No i trzymam kciuki za ||
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 12:57
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -