Podhalanki
-
WIADOMOŚĆ
-
Szukałam szukałam i nie znalazłam podobnego tematu to zakładam nowy
Są tutaj może jakieś staraczki z Podhala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 18:53
-
Moim zdaniem lepszy start dla mlodego malzenstwa...jest tu latwiej ze wszystkim...a tak poza tym to mieszka tu tez moja ciocia ktora jest starsza ode mnie tylko 10 lat,tak ze nie jestesmy sami...
Pozdrawiam
Ps. Skad jestes jesli mozna spytac?dlugo sie staracie?
-
z Zakopanego ale ostatnio też wyemigrowałam tylko troszkę bliżej bo do NT :)chętnie bym gdzieś dalej ale niestety za dużo mnie tu trzyma ... może kiedyś
a Ty skąd pochodzisz?
a staramy się niedługo bo pół roku ale dla mnie to jest jak cała wieczność -
vanessa witaj,
Maniuś no może się znamy chociaż małe prawdopodobieństwo, bo przeprowadziliśmy się tutaj niecałe 9 miesięcy temu i jak narazie to praktycznie tylko nocujemy bo z mężem i tak w Zakopcu pracujemy -
ehhh no może ... ale faktycznie nie znam nikogo kto by się tutaj u nas przynajmniej przyznawał do takich problemów ... wszystkie znajome raz dwa i w ciąże zachodzą
-
Aska87 wrote:hej podbijam temat macie może namiar na jakiegoś dobrego endokrynologa?
-
hej! ja chodzę do dr Prusak i jak na razie jestem w fazie zastanawiania się nad szpitalem na tą chwilę raczej wybrałabym Nowy Targ ale do sierpnia jeszcze wszystko się może zdarzyć
Widzę że Tobie już mało czasu zostało na decyzję na który szpital jesteś zdecydowana? koniecznie napisz relacje po porodzieKiniaminia lubi tę wiadomość