X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Podhalanki
Odpowiedz

Podhalanki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kiniaminia Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Jestem zdecydowana na Zakopane, bo chodzę do Bańkowskiej, a ona tam pracuje. Słyszałam opinie,że te dwa szpitale nie bardzo się" lubią" i jesli chodzisz już do lekarza, który pracuje w szpitalu w Nowym Targu to najlepiej iść rodzić też tam. Leżałam ostatnio na patologii w Zakopanem i jestem zadowolona i w sumie też dlatego się zdecydowałam, że wiele znajomych mi polecało ten szpital. Chociaż do Nowego Targu mam bliżej.

relg3e5e5eurhywm.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu od ponad pol roku a dopiero teraz zauwazylam ten temat :D. Ja jestem z NT

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ