Podwyższona PROLAKTYNA
-
Kropka0206 wrote:Cześć, odebrałam dzisiaj wyniki i mam za wysoką prolaktynę. Do GINA idę dopiero za 2 tyg. i chyba oszaleję do tego czasu... Macie na ten temat jakieś informacje?
Podaj wyniki,troche sie znam ,wiec moze pomogeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
marl202 wrote:Ja tez czekam na wizyte u ginka, mam dopiero w marcu , jestem na takim samym etapie co Kropka0206, wiem, że mam podwyższoną prolatyne ponad 20 razy ale jeszcze nic nie brałam ...
a przed obciazeniem jaki masz wynik?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Robotka1 wrote:ja miałam podwyższoną i zanim poszłam do ginekologa kupiłam sobie w aptece castagnus.....on jest na prolaktynę, to takie ziółka w tabletkach, i w sumie łykam je razem z bromgeronem na prolaktynę.
-
Mam prolaktyne 24 i do tego bardzo skacze mi temp w fazie lutealnej, myślicie że może wpływać na ciałko żółte powodując skaczące temperatury ?? Wychodzi na to, że owulacji mi nie blokuje, ale może działa jakoś w inny sposób ?
-
karola_aa wrote:Mam prolaktyne 24 i do tego bardzo skacze mi temp w fazie lutealnej, myślicie że może wpływać na ciałko żółte powodując skaczące temperatury ?? Wychodzi na to, że owulacji mi nie blokuje, ale może działa jakoś w inny sposób ?
-
marl202 napisała:
Ja tez czekam na wizyte u ginka, mam dopiero w marcu , jestem na takim samym etapie co Kropka0206, wiem, że mam podwyższoną prolatyne ponad 20 razy ale jeszcze nic nie brałam ...
a przed obciazeniem jaki masz wynik?
przed obciazeniem mam 25 a po ponad 500 -
OvuFriend
-