podwyższona temperatura 37..
-
Ja mam temperaturę w granicach 37 od owulacji, a spada przed okresem. Jeśli kobieta zajdzie w ciążę to ta podwyższona lekko temperatura nie spadnie, a będzie się utrzymywać. Ale nie ma jednoznacznego wyznacznika jaka to będzie temperatura, bo każda kobieta jest inna, ma inna temperaturę przed okresem i po nim również.
-
Tak naprawde wszystko zalezy od organizmu. Teoretycznie temperaturka, ktora wzrasta po owu, powinna sie utrzymywac, co oznacza ciaze. Jednak w praktyce bywa roznie- wystarczy spojrzec na wykresy- czesc dziewcazyn ma wzorcowe, czesc pomimo ciazy zanotowala spadek a inne pomimo utrzymania podwyzszonej tempki dostaly @...kiedy masz termin @?
izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Aha ... czyli temp. około 36,8 może wskazywać owulację ... ?
moze wskazywac ze owu juz sie odbywa, wlasnie jest...albo dopiero bedzie Ogolnie z tego co wyczytalam i zauwazylam na ovufriend- owu zaznacza w spadku temp. Dla przykladu: ostatnie 6 tem bylo 36.6, nagle tempka spada do 36.4 a nastepnego dnia wzrasta do 36.8 i utrzymuje sie min 3 dni- wtedy ovu wyznacza owulacje w dzien spadku tempki (36.4) jednak nie jest to regulamaximka84 lubi tę wiadomość
-
Nie można powiedzieć, że 36,80 oznacza owulację, bez wcześniejszych temperatur. Chodzi o to, że u tych dziewczyn, które mają w pierwszej fazie cyklu temperaturę niską, np. 36,40 - skokiem może być nawet 36, 60. A u tych, co maja wyższe nawet ponad 37. Zerknij na mój wykres, właśnie jestem po owulacji.
-