Pokaż jak wyglądasz;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:No i co z tego, każdy trochę dyga co będzie gdy zobaczy/rozpozna ktoś znajomy. Bez przesady...chorobą dzisiejszych czasów to chronienie prywatności. No chyba, że jesteś celebrytką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 11:36
aga.just, Ania_84, Czarnula87, marinareczka, vanessa, Unlike, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zielarka wrote:Ok, usunęłam swoje zdjęcie...nie chcę być internetową ekshibicjonistką.
Nie bardzo rozumiem dlaczego się unosisz. Wyraziłaś swoje zdanie o ochronie prywatności i nazwałaś to chorobą, ja wyraziłam swoje zdanie
Nie usuwaj zdjęcia. To, że ja jestem anty zdjęciowa na portalach i chronię prywatność (mimo,iż nie jestem celebrytką ) nie znaczy, że ktoś ma zdjęć nie wstawiać. Odniosłam się tylko i wyłącznie do Twojego stwierdzenia odnośnie ochrony prywatności i nazwaniem tego chorobą obecnych czasów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 22:27
Anoolka, vanessa, Czarnula87, weronika86, Bikini31 lubią tę wiadomość
-
omg, dziewczyny, trochę luzu... nasze gęby codziennie ogladają tysiące osób, choćby przy wyjściu do marketu...to, że pokażesz swoje zdjęcie w internecie (normalne, nie rozbierane, nie szpanerskie przy aucie czy coś w tym stylu) nie jest niczym złym. jak się kogoś polubi to chyba normalne, że chciałoby się kojarzyć "uczucia", sympatię z twarzą a nie ze zdjęciem biedronki.
pozdrawiam, życze odwagi i wiecej luzu w dupie jak mawia słynny skoczek;)asiorekkkk, Martuśka, Annushka, vanessa, santoocha, mała_mi, Misty87, kaarolaa, K4lina, Gajka, FeliceGatto, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Po piewrsze: Karola, chudzielcu jeden nigdy się nie zastanawiałam jak wyglądasz, no ale rzeczywistość mnie zaskoczyła zupełnie pozytywnie oczywiście, żeby nie bylo
Po drugie: Blondik super watek, ale większość dziewczyn właśnie może się obawiać ze sozstanie rozpoznane przez sąsiadkę czy koleżankę w pracy
Ja mam w doopie osobiście czy mnie kto rozpozna, wiec się pokaże później. Teraz u mamy jestem i z fona pisze, wiec nie dam rady.Ania_84, Manieczka86, vanessa, kaarolaa, Anoolka, Czarnula87, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi tam nie przeszkadza, ze mnie moze ktos zobaczyc, mam to gdzies...w sumie mysle, ze nikt z moich znajomych tu nie zaglada
mała jaka ja chuda???? wydaje sie tylko...jestem taka w sam raz teraz waze 61 kg i tak sie tylko wydaje, ze bardzo chuda jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:dziewczyny, to co wy tu wypisujecie, ze sie boicie, ze ktos Was rozpozna? udajecie kogos kim nie jestescie?
Ja np. nie pokarzę swojej foty bo nikt nie wie jakie mamy problemy to że nie mam zaufanych osób którym bez problemu mogłabym i chciałabym się zwierzyć nie znaczy że udaje kogoś kim nie jestem.
Nie mam nic do tego wątku bardzo fajny ale niech każdy zadecyduje czy chce tutaj wstawić swoje zdjęcie i powinnyśmy uszanować każdą decyzję.
Ania1986 wrote:baby na fb, nk czy innych portalach siedzicie ,wstawiacie foty,komentujecie a wiec nie jesteście anonimowe w sieci, a tu wielkie halo;)
Myślę że najlepiej będzie jeżeli nie będziemy mieć pretensji do osób które nie chcą się ujawnić.
Kasiula09, Anoolka, mała_mi, Czarnula87, aga.just, FeliceGatto, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:dziewczyny, to co wy tu wypisujecie, ze sie boicie, ze ktos Was rozpozna? udajecie kogos kim nie jestescie?
Blondik masz ochotę to wstawiaj swoje zdjęcia ale nikomu nie wmawiaj że udaje kogoś kim nie jestKasiula09, aga.just, Izaczek lubią tę wiadomość
-
tak was tu podczytuję dziewczynki i choć sama nie che ujawniać swojego wizerunku to mysle Blondik że to fajny watek dla tych które chcą sie pokazać i poznać inne dziewczyny
ale nie rozumiem czemu dziewczyny które nie chcą ujawniać swoich zdjęć robią z tego wątku jakiś problemvanessa, Gosiacu lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:
ale nie rozumiem czemu dziewczyny które nie chcą ujawniać swoich zdjęć robią z tego wątku jakiś problem
Taki fajny wątek a tyle problemumycha28, Anoolka, Kasiula09, aga.just, Unlike, momo1009 lubią tę wiadomość