Pokaż jak wyglądasz;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem tak: Miło ogląda się Was dziewczyny bo nie dość że jesteście niezłymi laskami, to jeszcze fajnie wiedzieć z kim się pisze na forum
Ja nie mam problemu że Wy tu wstawiacie zdjęcia, tylko się trochę dziwię bo kilka miesięcy temu był temat w którym wielu dziewczynom nie podobało się że każdy nas widzi, nasze przeżycia, problemy i były nawet prośby do naszego "Guru" żeby dostęp do forum miały tylko osoby zarejestrowane.
Ja np nie wyobrażam sobie sytuacji w której koleżanka z pracy która stara się o dziecko włazi w wolnej chwili na ovu i widzi tam MNIE i moje problemy. No kurcze przecież to normalne że od razu cała firma by się dowiedziała
No chyba że ktoś ma takie podejście do życia jak Mała Mi, że po prostu ma w d*pie co inni powiedzą i sobie pomyślą...
Ale moim zdaniem najpierw każda dziewczyna powinna się mocno zastanowić czy wstawić zdjęcie żeby później nie stać się pośmiewiskiem. I trzeba też pamiętać że piszemy o mężach i ich problemach np z nasieniem czy wzwodem Myślę że jak jego znajomi by się o tym dowiedzieli to by nam nie wybaczył
Dlatego ja wolę anonimowość, a Wy wybierajcie same.
No i jeszcze raz podkreślam że moim zamiarem nie jest tu kłócenie się z wami no bo poco, wyraziłam tylko własne zdanie.vanessa, olitka, Kasiula09, Miśkaa, aga.just, Unlike, olka30, Izaczek, Lanusia93, iwcia77, momo1009, Monkey lubią tę wiadomość
-
powiem tak, po wypowiedziach, po tym,ze podasz miejsce zmaieszkania - można też skojarzyć kto kim jest...no,ale trudno.
staranie się o dziecko - normalna rzecz, choroby, różne dolegliwości też. nie widze powodów do wstydu.An, Martuśka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:
staranie się o dziecko - normalna rzecz, choroby, różne dolegliwości też. nie widze powodów do wstydu.
Masz rację ale ja np. nie chciałabym aby cała miejscowość trąbiła o tym że mam takie a takie problemy i właśnie dlatego jestem na OF bo tutaj mogę wygadać się i zachować anonimowość bo tego chcę i nie podaję takich informacji, które mogłyby kogoś naprowadzić że o mnie chodzi nawet imienia nie podałam w wątku do tego przeznaczonym.
Jednym jest obojętne czy ktoś ich rozpozna czy nie a innym zależy na byciu anonimowym w tych sprawach.
I tak samo jak Anoolka nie chcę się kłócić tylko mówię co myślę.
A swoją droga fajnie wiedzieć z kim się gada/pisze no i popieram opinię Anoolki niezłe z Was lasencje i chyba bym się zawstydziła pokazując swoje zdjęcie
aga.just, Unlike lubią tę wiadomość
-
Miło was zobaczyć dziewczyny Faktycznie, niby wygląd nie ma znaczenia w naszych relacjach, a jednak inaczej się pisze do osoby, którą można utożsamić z konkretną buzią Miłego wieczoru wszystkim pięknym i odważnym kobietkom
kaarolaa, vanessa, Anoolka, Strażaczka90, Unlike, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:Ja odniosłam odwrotne wrażenie że problem robią raczej dziewczyny które wstawiły fotki i chcą żeby inne szły ich śladem i trudno im zrozumieć że ktoś nie chce. Ale to jest tylko moje zdanie.
Taki fajny wątek a tyle problemu
o! o! to to! Podpisuję się pod tym ja - biedrona z avatarkukaarolaa, Anoolka, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Nikt nie kaze wstawiac foty . Wiec ktora ma ochote wstawia. Nierozumie po co te kometarze. Wielke co po jednym zdjeciu was nie znajda. Nie kometujcie jesli níe chcecie wstawiac foty bo nikt was do tego nie zmusza!!!mycha28, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Nie kometujcie jesli níe chcecie wstawiac foty bo nikt was do tego nie zmusza!!!
A poza tym ja tylko weszłam i napisałam że to nie dla mnie bo się boję rozpoznania. Nie moja wina że to się niektórym nie podoba
vanessa, aga.just, Izaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Nie kometujcie jesli níe chcecie wstawiac foty bo nikt was do tego nie zmusza!!!
Ale tutaj nikt nie skomentował negatywnie ( a wręcz przeciwnie!) tego że któraś wstawiła fotkę! Tylko pojawiła się dyskusja bo niektóre dziewczyny troszkę się oburzyły że inne nie chcą być rozpoznane.Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:
Ja mam to gdzies jak mnie tu gdzies znajoma zobacz. Widocznie ma taki sam problem jak ja skoro tu jet. To jest moje zdanie
Podoba mi się takie podejście ale ja raczej należę do innej grupy osób wole prywatność i jak nikt nie wie jakie mam problemy bo to moja sprawa i nie lubię wtajemniczać w to znajomych zresztą ie mam takich bliskich osób którym chciałabym o tym mówić. I podkreślam to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.
aga.just wrote:nie wstaiam fot na fb, nk ani innych porlatach
Ja nawet nie jestem na fb ani nk ani na podobnych portalach tylko tutaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 12:08
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa cie rozumie . Dlatego jesteśmy tu lepiej sie zapytac o cos tu niz znajomych.
ale z drugiej strony jak by mnie zobaczyla jakas znajoma to co w tym zlego skoro ma tu konto to tez szuka wsparcia i ma problem z zajsciem w ciaze.mycha28 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Ja cie rozumie . Dlatego jesteśmy tu lepiej sie zapytac o cos tu niz znajomych.
ale z drugiej strony jak by mnie zobaczyla jakas znajoma to co w tym zlego skoro ma tu konto to tez szuka wsparcia i ma problem z zajsciem w ciaze.
Masz rację ale ja np. bym się źle czuła wiedząc że ona (jakaś tam znajoma) wie że ja też mam z tym problem i stresowałabym się że ona opowie o tym innym i tak się rozniesie a TEGO nie chcę, bo bliskiej koleżanki na pewno tu nie spotkam bo moje koleżanki szybko zachodzą w ciążę czy chcą tego czy nie.Iownka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnei kto chce to sie pokazuje a kto nie chce - to przecez nie musi wiadomo ze niektore z nas maja pewne obawy i ja je absolutnie rozumie..ale ja wychodze z załozenia- ze Ci ktorzy u nas wiedza ze sie staramy i nas wspieraja to i tak wiedza o wiekszosci rzeczach o ktorych np ja psze bo my z mezem nie kukrywamy niczego jak nas sie pytja to mowimy ze sie staramy ale zarówno moje wyniki jak i jego nie sa super i trzeba troche popracowac
kaarolaa, Ewelina23, mycha28, Anoolka lubią tę wiadomość
-
http://imageshack.com/a/img819/7483/llei.jpg
Nie mam normalnych zdjęć na komputerze więc wrzucam wam z sesjiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 10:39
vanessa, Ania_84, Miśkaa, Ciapulinka, mycha28, Landryneczka, iwcia77 lubią tę wiadomość