Polecani Lekarze - Warszawa
-
Część dziewczyny! Około 6 lat temu diagnozowałam się z mężem na niepłodność. Diagnoza: niepłodność idiopatyczna. Źle trafiliśmy. Lekarz z Bociana (w tamtym czasie jeden z lepszych podobno) rozłożył ręce i niestety miałam duże komplikacje po eksperymentach, które na mnie prowadził. Trauma to mało.
Po latach zdecydowaliśmy, że chcemy dać sobie drugą szansę. Szukam dobrego, sprawdzonego lekarza. Takiego, który nie będzie na siłę z wejścia wciskał invitro. Takiego, który pochyli się nad wszystkimi badaniami i potencjalną przyczyną.
Czy macie takiego? Z góry dziękuję!
Ania_92 lubi tę wiadomość
-
Niestety nie pomogę bo sama szukam. słyszałam pozytywne opinie o Instytucie Rodziny na razie
Kamila00, Ania_92 lubią tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod
IO -> Siofor 500 -
Polecam instytut rodziny w Warszawie,my leczyliśmy się u dr Maksyma. Aktualnie jestem w trzeciej ciąży. Podoba nam się to, że szukali przyczyn, było dużo badań, zaleceń,u nas zadziałało
Kamila00, Ania_92 lubią tę wiadomość
-
strasznie mi przykro, przez co przeszliście… to, co piszesz, brzmi jak solidna trauma i totalnie rozumiem obawy przed „eksperymentami” i pchaniem od razu w in vitro.
U mnie też endo + długie starania (2 lata), więc bardzo Cię czuję. Po kilku złych doświadczeniach nauczyłam się jednego: dobry lekarz od niepłodności to nie ten od procedur, tylko od myślenia. Taki, który:
Z doświadczenia (i z mojego researchu w google) zauważyłam, że warto:
- szukać ginekologa-endokrynologa, nie tylko „kliniki leczenia niepłodności”
- czytać konkretne historie dziewczyn, a nie same opinie w Google
i serio – jeśli na pierwszej wizycie czujesz, że Cię nie słucha → uciekaj.
-