X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polipowate endometrium
Odpowiedz

Polipowate endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kropka_123 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2021, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, czy któraś z Was miała stwierdzone polipowate endometrium i została skierowana na histeroskopie? Jak wyglądało leczenie? Czy udało się zajść w ciąże? Będę wdzięczna za informacje 😇

👱‍♀️ 29 👨 32

starania od 06.2021

czerwiec 2022 💔
    TSH -> euthyrox
    prolaktyna -> bromocorn
    histeroskopia -> 01.2022

06.09 - beta 21 (10 dpo)
    10.09 - beta 206 😍
    15.09 - beta 1300 🍀
    29.09 - mamy ♥️
    12.10 - 2,19 człowieczka
    27.10 - 4,20 człowieczka
    07.11 - prenatalne

abbf322214.png
  • Anitka92 Nowa

Wysłany: 6 kwietnia 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jestem tydzien po histeroskopii stwierdzone polipowate endometrium. Zostały wycięte małe polipy. Czy udało Ci się zajsc w ciążę? Czy jesteś już po histeroskopii

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ