X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomieszany cykl... podnieście na duchu :)
Odpowiedz

Pomieszany cykl... podnieście na duchu :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Scarlet88 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W obecnym cyklu nie mierzyłam temperatury bo maż był za granicą, owulacje powinnam mieć koło 25 października a @ 8.11 ale śluz płodny w ogromnej ilości wystąpił u mnie dopiero 3.11 @ nadal brak wiec na pewno owulacja nie była w terminie. Mąż wrócił 4.11 od tego dnia systematycznie współżyjemy, 10.11 zobaczyłam na papierze kremowy śluz z delikatną domieszką krwi, taki różowy... od wczoraj kłucie w jajniku... na test za wcześnie biorąc pod uwagę że pierwsza szansa na zajście w ciążę była 4.11.a faza lutealna u mnie trwa 14 dni.

Jeśli się nam uda dziewczyny to będzie cud, biorę bromergon i od 8 miesięcy cykle mam jak w zegarku 31 dniowe, a akurat teraz ta owulacja jakby czekała na mojego męża... staramy sie od 3 lat z przerwami na 4-miesięczne wyjazdy zagraniczne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 10:28

Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
    3850g/61cm - Naszego Szczęścia

Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
    "Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
    A każdy lekko jak piórko fruwa
    I każdy czuwa, cichutko czuwa,
    Nad tatą, który płakać nie umie,
    Nad siostrą, która nic nie rozumie,
    Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
    i swoją mamą - osnutą łzami,
    I każdy woła cichutko z daleka:
    mamo już nie płacz... mamo ja czekam..."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To oby się udało! Organizm kobiety jest przedziwnym "tworem" i może być bardzo różnie. Także ciesz się dalej czasem z Mężem - wykorzystaj Go dobrze ;) Może @ nie przyjdzie!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ