X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomieszany cykl... podnieście na duchu :)
Odpowiedz

Pomieszany cykl... podnieście na duchu :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Scarlet88 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W obecnym cyklu nie mierzyłam temperatury bo maż był za granicą, owulacje powinnam mieć koło 25 października a @ 8.11 ale śluz płodny w ogromnej ilości wystąpił u mnie dopiero 3.11 @ nadal brak wiec na pewno owulacja nie była w terminie. Mąż wrócił 4.11 od tego dnia systematycznie współżyjemy, 10.11 zobaczyłam na papierze kremowy śluz z delikatną domieszką krwi, taki różowy... od wczoraj kłucie w jajniku... na test za wcześnie biorąc pod uwagę że pierwsza szansa na zajście w ciążę była 4.11.a faza lutealna u mnie trwa 14 dni.

Jeśli się nam uda dziewczyny to będzie cud, biorę bromergon i od 8 miesięcy cykle mam jak w zegarku 31 dniowe, a akurat teraz ta owulacja jakby czekała na mojego męża... staramy sie od 3 lat z przerwami na 4-miesięczne wyjazdy zagraniczne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 10:28

Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
    3850g/61cm - Naszego Szczęścia

Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
    "Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
    A każdy lekko jak piórko fruwa
    I każdy czuwa, cichutko czuwa,
    Nad tatą, który płakać nie umie,
    Nad siostrą, która nic nie rozumie,
    Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
    i swoją mamą - osnutą łzami,
    I każdy woła cichutko z daleka:
    mamo już nie płacz... mamo ja czekam..."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To oby się udało! Organizm kobiety jest przedziwnym "tworem" i może być bardzo różnie. Także ciesz się dalej czasem z Mężem - wykorzystaj Go dobrze ;) Może @ nie przyjdzie!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ