X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pomocy !
Odpowiedz

pomocy !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madziunia112 Debiutantka

Wysłany: 17 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie ! Przedwczoraj i wczoraj zrobilam test ciazowy wyszla bardzo blada kreska widoczns pod swiatlo jednak test wysechl i widoczna juz druga kreska z wczorajszego znowu cien kreski a dzis dostalam @ czy to ciaza ? Czy to mozliwe? Naczytalam sie tyle ze glowe mam pelna a wy co myslicie ? W poniedzialek chce powtorzyc test

• Jackie Daniels Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sądze, żeby była to ciąża . nie wiem czy robiłaś po terminie @ jeśli tak to powtorz test skoro masz watpliwosci

madziunia112 lubi tę wiadomość

Kinga26
  • alternatywa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziunia112 wrote:
    Dziewczyny pomozcie ! Przedwczoraj i wczoraj zrobilam test ciazowy wyszla bardzo blada kreska widoczns pod swiatlo jednak test wysechl i widoczna juz druga kreska z wczorajszego znowu cien kreski a dzis dostalam @ czy to ciaza ? Czy to mozliwe? Naczytalam sie tyle ze glowe mam pelna a wy co myslicie ? W poniedzialek chce powtorzyc test

po pierwsze spróbuj się nie stresować, pomimo @ może być to ciąża, jednak nie nastawiaj się, testy też popełniają błędy, najlepiej powtórzyć rano test i jak wyjdzie pozytywny to zgłosić to lekarzowi - takie jest moje zdanie, ale może ktoś ci odpowie, kto był w twojej obecnej sytuacji, pozdrawiam

[email protected]
    uwo93e3k1dtt2470.png

Wysłany: 17 maja 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam 3 dni po spodziewanej @

• Milcia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test najlepiej jutro. Jeśli znowu wyjdzie pozytywny, to w poniedziałek idź zrób betę. A ten okres masz tak jak zwykle, czy mniej obfity? Bo zazwyczaj jest go mniej i ma inny kolor niż zwykle.

ltCGp1.png HZoWp2.png

Wysłany: 17 maja 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis pierwszy dzien wiec jakos tak malo ale zobaczymy jutro

• Anutka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej kochana to idz na krew :-). Mi wyrazne krechy wyszly dopiero w 16 dpo :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ze najlepiej bedzie jak pójdziesz za rada dziewczyn, zrób bete to będziesz miała pewność :)

Wysłany: 17 maja 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie teraz jak na zlosc nie moge wziasc urlopu bo nawal pracy i niemam kiedy hmmm zawsze tak jest yhh za 4.5 tyg jedziemy do polski ale mam nadzieje ze do tego czasu sie wyjasni oczywiscie na + dla mnie caly czas sie ludze ze jestem w ciazy

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci wyraźnych dwóch kresek ;)

Wysłany: 17 maja 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ci dziekuje :*

czekolada:) lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ