pomocy !
-
Dziewczyny pomozcie ! Przedwczoraj i wczoraj zrobilam test ciazowy wyszla bardzo blada kreska widoczns pod swiatlo jednak test wysechl i widoczna juz druga kreska z wczorajszego znowu cien kreski a dzis dostalam @ czy to ciaza ? Czy to mozliwe? Naczytalam sie tyle ze glowe mam pelna a wy co myslicie ? W poniedzialek chce powtorzyc test
-
madziunia112 wrote:Dziewczyny pomozcie ! Przedwczoraj i wczoraj zrobilam test ciazowy wyszla bardzo blada kreska widoczns pod swiatlo jednak test wysechl i widoczna juz druga kreska z wczorajszego znowu cien kreski a dzis dostalam @ czy to ciaza ? Czy to mozliwe? Naczytalam sie tyle ze glowe mam pelna a wy co myslicie ? W poniedzialek chce powtorzyc test
po pierwsze spróbuj się nie stresować, pomimo @ może być to ciąża, jednak nie nastawiaj się, testy też popełniają błędy, najlepiej powtórzyć rano test i jak wyjdzie pozytywny to zgłosić to lekarzowi - takie jest moje zdanie, ale może ktoś ci odpowie, kto był w twojej obecnej sytuacji, pozdrawiammadziunia112 lubi tę wiadomość
-