Pomocy! Cień cienia i leki!
-
Dziewczyny!
Bardzo prosze Was o pomoc. Jestem kompletnie przeziębiona, nakupiłam w aptece leków i jednocześnie test ciązowy na wszelki wypadek. Jestem 12dpo, jeden robiłam rano z porannego moczu- jednoznacznie negatywny. Potem mnie rozłożyło, zwolniłam się z pracy i przed wzięciem leków też zrobiłam test- rzuciłam okiem- jedna kreska. Łyknęłam leki- dwa gripexy max, rutinoscorbin i cirrus i poszłam poleżeć. Po drodze spojrzałam na test- widze cień cienia... nie wiem czy to wyobraźnia i chcenie płata mi figle, ale coś widzę. Może to tylko halucynacje, ale teraz bardzo się boje. Iść spać spokojnie czy prowokować wymioty? Nie powinno się brać dekstrometorfanu w ciąży. A może to tak wcześnie że nie panikować?
Pomóżcie tej zawsze spokojnej i zorganizowanej, która teraz ma zwidy i chodzi po ścianachI IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
nick nieaktualny
-
Do końca czwartego tygodnia jest tak, że nic Ci nie zaszkodzi a jeżeli już coś naprawdę bardzo wpłynie na Twoj organizm to zazwyczaj kończy się to ciąża biochemiczną lub bardzo wczesnym poronieniem. Czyli nie przejmuj się, te leki to za mało by jakkolwiek wpłynęły na zarodek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 16:02
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -