Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomocy! Cień cienia i leki!
Odpowiedz

Pomocy! Cień cienia i leki!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    Bardzo prosze Was o pomoc. Jestem kompletnie przeziębiona, nakupiłam w aptece leków i jednocześnie test ciązowy na wszelki wypadek. Jestem 12dpo, jeden robiłam rano z porannego moczu- jednoznacznie negatywny. Potem mnie rozłożyło, zwolniłam się z pracy i przed wzięciem leków też zrobiłam test- rzuciłam okiem- jedna kreska. Łyknęłam leki- dwa gripexy max, rutinoscorbin i cirrus i poszłam poleżeć. Po drodze spojrzałam na test- widze cień cienia... nie wiem czy to wyobraźnia i chcenie płata mi figle, ale coś widzę. Może to tylko halucynacje, ale teraz bardzo się boje. Iść spać spokojnie czy prowokować wymioty? Nie powinno się brać dekstrometorfanu w ciąży. A może to tak wcześnie że nie panikować?

Pomóżcie tej zawsze spokojnej i zorganizowanej, która teraz ma zwidy i chodzi po ścianach :(:(

I IUI 12.2018 :(
    Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
    Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
    Nawracające polipy macicy
    Mąż super :)
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym odrazu nie panikowala na tym etapie ciazy nie powinno sie nic stac. idz jutro ne bete ktora da Ci 100% pewnosci czy jest ciaza czy nie. jak beta potwierdzi ciaze to skonsultuj sie z lekarzem co mozesz brac.

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do końca czwartego tygodnia jest tak, że nic Ci nie zaszkodzi a jeżeli już coś naprawdę bardzo wpłynie na Twoj organizm to zazwyczaj kończy się to ciąża biochemiczną lub bardzo wczesnym poronieniem. Czyli nie przejmuj się, te leki to za mało by jakkolwiek wpłynęły na zarodek :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 16:02

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ