X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomocy przeziębienie a staranie o dzidzię
Odpowiedz

Pomocy przeziębienie a staranie o dzidzię

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Jestem przeziębiona. Doktor zapodał mi antybiotyk. Staram się o dzidzię. Za tydzień dopiero powinnam wiedzieć czy się udało czy nie, chociaż jak narazie za nami nieudane próby. Pytałam doktora czy te tabletki podczas starań nie zaszkodzą powiedział że nie. Chciałam zasięgnąć waszej opinii, dlatego byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi napisał co myśli na ten temat.

ona32
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszą ciążę zaszłam akurat biorąc antybiotyk więc bez obaw możesz działać
    Powodzenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ