X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomocy przeziębienie a staranie o dzidzię
Odpowiedz

Pomocy przeziębienie a staranie o dzidzię

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Jestem przeziębiona. Doktor zapodał mi antybiotyk. Staram się o dzidzię. Za tydzień dopiero powinnam wiedzieć czy się udało czy nie, chociaż jak narazie za nami nieudane próby. Pytałam doktora czy te tabletki podczas starań nie zaszkodzą powiedział że nie. Chciałam zasięgnąć waszej opinii, dlatego byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi napisał co myśli na ten temat.

ona32
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszą ciążę zaszłam akurat biorąc antybiotyk więc bez obaw możesz działać
    Powodzenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ