X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomocy przeziębienie a staranie o dzidzię
Odpowiedz

Pomocy przeziębienie a staranie o dzidzię

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Jestem przeziębiona. Doktor zapodał mi antybiotyk. Staram się o dzidzię. Za tydzień dopiero powinnam wiedzieć czy się udało czy nie, chociaż jak narazie za nami nieudane próby. Pytałam doktora czy te tabletki podczas starań nie zaszkodzą powiedział że nie. Chciałam zasięgnąć waszej opinii, dlatego byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi napisał co myśli na ten temat.

ona32
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszą ciążę zaszłam akurat biorąc antybiotyk więc bez obaw możesz działać
    Powodzenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ