X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pomocy wykres
Odpowiedz

pomocy wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktos pomoze mi zinterpretowac moj wykres pogubilam sie kiedy niby jest owulka testy pokazalay mi przed miesiaczka spodziewana bo nie wiem czy moze sie opozni ale nie rozumiem temp
    87b34b10b1d405929cba4ab171654b50.png

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy miałaś szczyt objawu śluzu? iludniowe masz cykle i czy regularne?

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa nigdy nie obserwowalam sluzu temp teraz dopiero i w tym mieisacu sluz tylko widzialam jak go zobaczylam w srodku wyciaglam.... ale w 26 dniu cyklu wtedy kiedy wyszedl pozytywny test owulacyjny to mialam kilka dni mokre majti i wlasnie wyplywalo na nie bialy wodnisty sluz ale nie rozciagliwy i na papierze byl taki wodnisty.... cykle mam rozne 38, 35, 32 ale ostatnie 4 miesiace to 32,30,29,29 i sama teraz nie wime czy owulka byla tak pozno i cykl sie opozni ale co z to temperatura jej wogole juz nie rozumiem

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ