X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Popatrzcie prosze na moje testy owulacyjne
Odpowiedz

Popatrzcie prosze na moje testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy robione od 11 dc do 17 dc czy ten ostatni jest pozytywny???

http://ifotos.pl/zobacz/201410241_wprxpas.jpg/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po co otwierasz nowy wątek, skoro już założyłaś jeden identyczny? wystarczyło tylko link tam wkleić....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam juz wkleilam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo przepraszam i nie krzyczcie na mnie, ale poprostu wpienia mnie to jak siedzę sobie na forum a tak kuźwa po 3, 4, 5 takich samych tematów! No bez jaj po co ja się kuźwa pytam?

Przepraszam... Emocje robią swoje i musiałam to w końcu wykrzyczeć....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Dzejzi masz racje. Sarenka sa tematy wystarczy przeczytac ze zrozumieniem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ