X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Popatrzcie prosze na moje testy owulacyjne
Odpowiedz

Popatrzcie prosze na moje testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy robione od 11 dc do 17 dc czy ten ostatni jest pozytywny???

http://ifotos.pl/zobacz/201410241_wprxpas.jpg/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po co otwierasz nowy wątek, skoro już założyłaś jeden identyczny? wystarczyło tylko link tam wkleić....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam juz wkleilam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo przepraszam i nie krzyczcie na mnie, ale poprostu wpienia mnie to jak siedzę sobie na forum a tak kuźwa po 3, 4, 5 takich samych tematów! No bez jaj po co ja się kuźwa pytam?

Przepraszam... Emocje robią swoje i musiałam to w końcu wykrzyczeć....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Dzejzi masz racje. Sarenka sa tematy wystarczy przeczytac ze zrozumieniem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ