X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poprawa i chęć w łóżku
Odpowiedz

Poprawa i chęć w łóżku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marita29 Nowa

Wysłany: 15 lutego, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam do was pytanie, ostatnim razem miewam troszkę problemy z libido, jakoś brak mi ochoty, a jak już coś się dzieje to nie czuję tej satysfakcji co kiedyś. Chociaż nie zawsze tak jest.
    I tutaj mam pytanie, no bo u panów/partnerów jest do zastosowania niebieska tabletka, jeszcze inni używają HTZ. Czy dla kobiet jest coś co może poprawić moją chęć i poprawić satysfakcję i odczucia z seksu?
    Słyszałam o suplementach diety z L-argininą ale czy to działa?
    Co u wam pomaga? Może macie jakieś swoje pro tipy na takie problemy?
    Pozdrawiam

• MoniaB Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może coś z hormonami Ci się zrobiło?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada, 17:04

38💃💛🏃40

🍒 od 11.2022 - bez antykoncepcji
    🍒 od 12.2023 - starania staranne
    🍒 od 07.2024 - pod opieką spec.
    🍒 9 x stymulacja + monitoring, 2 x IUI
    🍒 08.2025 - start procesu IVF 👣
    🍒 09.2025 - kariotypy ok
    🍒 10.2025 - stymulacja i punkcja
    🍒 26 komórek pobranych, 14 dojrzałych, 11 zapłodnionych, 5 zamrożonych ❄️❄️❄️❄️❄️
    🍒 11.2025 ➡️ transfer 🥺 (ok.14.11)

AMH dobre - 5,64 🥚 Ładne owulacje 🍳 Celiaklia 🌾 Drożność super 🎢 Wymazy czyste 💯 TSH dobre - 1,6🔅 Nasienie pogorszyło się 😔 Inne wyniki moje i męża ok 😇 Kariotypy obojga poprawne 🫶
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ