X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poprawa i chęć w łóżku
Odpowiedz

Poprawa i chęć w łóżku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marita29 Nowa

Wysłany: 15 lutego, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam do was pytanie, ostatnim razem miewam troszkę problemy z libido, jakoś brak mi ochoty, a jak już coś się dzieje to nie czuję tej satysfakcji co kiedyś. Chociaż nie zawsze tak jest.
    I tutaj mam pytanie, no bo u panów/partnerów jest do zastosowania niebieska tabletka, jeszcze inni używają HTZ. Czy dla kobiet jest coś co może poprawić moją chęć i poprawić satysfakcję i odczucia z seksu?
    Słyszałam o suplementach diety z L-argininą ale czy to działa?
    Co u wam pomaga? Może macie jakieś swoje pro tipy na takie problemy?
    Pozdrawiam

• MoniaB Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może coś z hormonami Ci się zrobiło? Ja odkąd biorę aromek na lepsze owulacje to spadło libido i suchość duża. Nie wiem co pomaga na chęci, ale jak już zaczniecie to może używajcie dużo lubrykantu na początek. Poślizg pomaga nabrać ochoty i by fajnie wyszło.

37💃❤️🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2023
    Strania intensywne od 08.2024
    6 cs z Aromek

1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
    2️⃣ IUI marzec

Wyniki ok.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ