X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Porada

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mamakacperka2018 Nowa

Wysłany: 15 czerwca 2022, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego synka. Robiłam dziś test ciążowy, pokazał mi dwie kreski (druga bardzo blada). Ostatnio jak robiłam 3 dni temu to cien cienia. Mam wrażenie, że nie ciemnieje wogole. Przy okazji zrobiłam sobie betę z krwi ale wynik mnie zszokował <1.10. Czy komuś wyszedł podobny wynik w 10dpo, a jednak skończyło się ciążą? Dziękuję za każde dobre słowo

• Dramat Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2022, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakacperka2018 wrote:
    Cześć dziewczyny. Staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego synka. Robiłam dziś test ciążowy, pokazał mi dwie kreski (druga bardzo blada). Ostatnio jak robiłam 3 dni temu to cien cienia. Mam wrażenie, że nie ciemnieje wogole. Przy okazji zrobiłam sobie betę z krwi ale wynik mnie zszokował <1.10. Czy komuś wyszedł podobny wynik w 10dpo, a jednak skończyło się ciążą? Dziękuję za każde dobre słowo
    Unie też na początku testy nie ciemniały, a wszystko było ok . Po jakimś czasie zaczęły ciemnieć. Bardziej zastanawiająca jest ta beta... Ja dzień po zagnieżdżeniu, przy bardzo bardzo bladych testach miałam betę 27. Może jakaś pomyłka w laboratorium ? Betę robiłaś 10dni po owulacji a testy blade wychodziły wcześniej ? Dziwna sprawa . Albo testy wadliwe albo pomyłka w laboratorium. No albo coś było na rzeczy przez chwilę...

• Dramat Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2022, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj proszę znać jak sytuacja się rozwinęła....

• raskar90 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2022, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakacperka2018 wrote:

U mnie taka sytuacja to była ciąża biochemiczna :( ale nie zawsze tak musi być. Powtórz badania, trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2022, 07:12

Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).

👧 10.2016 ❤️
    👧 01.2019 ❤️

👧/🧑 ???
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ