Porada
-
Cześć dziewczyny. Staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego synka. Robiłam dziś test ciążowy, pokazał mi dwie kreski (druga bardzo blada). Ostatnio jak robiłam 3 dni temu to cien cienia. Mam wrażenie, że nie ciemnieje wogole. Przy okazji zrobiłam sobie betę z krwi ale wynik mnie zszokował <1.10. Czy komuś wyszedł podobny wynik w 10dpo, a jednak skończyło się ciążą? Dziękuję za każde dobre słowo
-
mamakacperka2018 wrote:Cześć dziewczyny. Staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego synka. Robiłam dziś test ciążowy, pokazał mi dwie kreski (druga bardzo blada). Ostatnio jak robiłam 3 dni temu to cien cienia. Mam wrażenie, że nie ciemnieje wogole. Przy okazji zrobiłam sobie betę z krwi ale wynik mnie zszokował <1.10. Czy komuś wyszedł podobny wynik w 10dpo, a jednak skończyło się ciążą? Dziękuję za każde dobre słowo
-
mamakacperka2018 wrote:Cześć dziewczyny. Staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego synka. Robiłam dziś test ciążowy, pokazał mi dwie kreski (druga bardzo blada). Ostatnio jak robiłam 3 dni temu to cien cienia. Mam wrażenie, że nie ciemnieje wogole. Przy okazji zrobiłam sobie betę z krwi ale wynik mnie zszokował <1.10. Czy komuś wyszedł podobny wynik w 10dpo, a jednak skończyło się ciążą? Dziękuję za każde dobre słowo
U mnie taka sytuacja to była ciąża biochemiczna ale nie zawsze tak musi być. Powtórz badania, trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2022, 07:12
Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -