Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne poronienie?
Odpowiedz

poronienie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2020, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    W piatek 26.06 lub sobote 27.06. miałam termin miesiaczki,której nie dostałam. W piatek i czwartek (26.06,25.06)zrobiłam testy ciazowe oby dwa wyszly pozytywne (chociaz niezaleznie od czułosci 10 i 25 oby dwa mialy druga kreseczke bardzo jasna, jasniutko rózowa ale widoczna bez problemu ).Nie wykonywałam innych badań.Dzis rano obudziłam sie z bólem brzucha i obfitym krwawieniem, zywa krwia praktycznie czuje sie jak podczas pierwszego dnia@. ...Nie mam doswiadczenia w takich sytuacjach, oczywiscie jestem zapisana dzis do lekarza, puki co mam lezec i odpoczywac...Czy to jest poronienie?A moze objaw ciazy pozamacicznej?:(Wiem, ze lekarz da mi odpowiedz ale w głowie tysiac mysli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarina_89 wrote:
    Witam,
    W piatek 26.06 lub sobote 27.06. miałam termin miesiaczki,której nie dostałam. W piatek i czwartek (26.06,25.06)zrobiłam testy ciazowe oby dwa wyszly pozytywne (chociaz niezaleznie od czułosci 10 i 25 oby dwa mialy druga kreseczke bardzo jasna, jasniutko rózowa ale widoczna bez problemu ).Nie wykonywałam innych badań.Dzis rano obudziłam sie z bólem brzucha i obfitym krwawieniem, zywa krwia praktycznie czuje sie jak podczas pierwszego dnia@. ...Nie mam doswiadczenia w takich sytuacjach, oczywiscie jestem zapisana dzis do lekarza, puki co mam lezec i odpoczywac...Czy to jest poronienie?A moze objaw ciazy pozamacicznej?:(Wiem, ze lekarz da mi odpowiedz ale w głowie tysiac mysli :(
    Mogla to być ciaza biochemiczna..czyli testy mogły wyjść pozytywnie mogło dojść do zapłodnienia ale na etapie implantacji coś poszło nie tak i organizm odrzucił ciąże. Mam za sobą 2 biochemy. Dużo dziewczyn je ma, niektóre nawet o tym nie wiedza, bo często okres przychodzi w terminie. Dobrze wyłapać ciąże biochemiczna w celu diagnostyki.

• Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2020, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za informacje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ