X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne poronienie?
Odpowiedz

poronienie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2020, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    W piatek 26.06 lub sobote 27.06. miałam termin miesiaczki,której nie dostałam. W piatek i czwartek (26.06,25.06)zrobiłam testy ciazowe oby dwa wyszly pozytywne (chociaz niezaleznie od czułosci 10 i 25 oby dwa mialy druga kreseczke bardzo jasna, jasniutko rózowa ale widoczna bez problemu ).Nie wykonywałam innych badań.Dzis rano obudziłam sie z bólem brzucha i obfitym krwawieniem, zywa krwia praktycznie czuje sie jak podczas pierwszego dnia@. ...Nie mam doswiadczenia w takich sytuacjach, oczywiscie jestem zapisana dzis do lekarza, puki co mam lezec i odpoczywac...Czy to jest poronienie?A moze objaw ciazy pozamacicznej?:(Wiem, ze lekarz da mi odpowiedz ale w głowie tysiac mysli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarina_89 wrote:
    Witam,
    W piatek 26.06 lub sobote 27.06. miałam termin miesiaczki,której nie dostałam. W piatek i czwartek (26.06,25.06)zrobiłam testy ciazowe oby dwa wyszly pozytywne (chociaz niezaleznie od czułosci 10 i 25 oby dwa mialy druga kreseczke bardzo jasna, jasniutko rózowa ale widoczna bez problemu ).Nie wykonywałam innych badań.Dzis rano obudziłam sie z bólem brzucha i obfitym krwawieniem, zywa krwia praktycznie czuje sie jak podczas pierwszego dnia@. ...Nie mam doswiadczenia w takich sytuacjach, oczywiscie jestem zapisana dzis do lekarza, puki co mam lezec i odpoczywac...Czy to jest poronienie?A moze objaw ciazy pozamacicznej?:(Wiem, ze lekarz da mi odpowiedz ale w głowie tysiac mysli :(
    Mogla to być ciaza biochemiczna..czyli testy mogły wyjść pozytywnie mogło dojść do zapłodnienia ale na etapie implantacji coś poszło nie tak i organizm odrzucił ciąże. Mam za sobą 2 biochemy. Dużo dziewczyn je ma, niektóre nawet o tym nie wiedza, bo często okres przychodzi w terminie. Dobrze wyłapać ciąże biochemiczna w celu diagnostyki.

• Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2020, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za informacje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ