poronienie?
-
Witam,
W piatek 26.06 lub sobote 27.06. miałam termin miesiaczki,której nie dostałam. W piatek i czwartek (26.06,25.06)zrobiłam testy ciazowe oby dwa wyszly pozytywne (chociaz niezaleznie od czułosci 10 i 25 oby dwa mialy druga kreseczke bardzo jasna, jasniutko rózowa ale widoczna bez problemu ).Nie wykonywałam innych badań.Dzis rano obudziłam sie z bólem brzucha i obfitym krwawieniem, zywa krwia praktycznie czuje sie jak podczas pierwszego dnia@. ...Nie mam doswiadczenia w takich sytuacjach, oczywiscie jestem zapisana dzis do lekarza, puki co mam lezec i odpoczywac...Czy to jest poronienie?A moze objaw ciazy pozamacicznej?:(Wiem, ze lekarz da mi odpowiedz ale w głowie tysiac mysli -
nick nieaktualnyKatarina_89 wrote:Witam,
W piatek 26.06 lub sobote 27.06. miałam termin miesiaczki,której nie dostałam. W piatek i czwartek (26.06,25.06)zrobiłam testy ciazowe oby dwa wyszly pozytywne (chociaz niezaleznie od czułosci 10 i 25 oby dwa mialy druga kreseczke bardzo jasna, jasniutko rózowa ale widoczna bez problemu ).Nie wykonywałam innych badań.Dzis rano obudziłam sie z bólem brzucha i obfitym krwawieniem, zywa krwia praktycznie czuje sie jak podczas pierwszego dnia@. ...Nie mam doswiadczenia w takich sytuacjach, oczywiscie jestem zapisana dzis do lekarza, puki co mam lezec i odpoczywac...Czy to jest poronienie?A moze objaw ciazy pozamacicznej?:(Wiem, ze lekarz da mi odpowiedz ale w głowie tysiac mysli
-