Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Posiewy z pochwy
Odpowiedz

Posiewy z pochwy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Benci Nowa

Wysłany: 26 maja 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Czy macie może jakieś doświadczenia odnośnie wykazów bakteriologicznych z pochwy? Właśnie dostałam wyniki escherchia coli liczny (++), streptococcus agalaticea - nieliczny (+). Na wizytę do ginekologa jeszcze się nie wybieram, bo czekam na resztę wyników. Próbowałam zorientować się w internecie czy te bakterie są odpowiedzialne za niepłodność i czy w ogóle można starać się o dziecko jeszcze w trakcie zwalczania infekcji ale zdania są różne 🙄 nie mam żadnych oznak infekcji, żadnego pieczenia, świądu,bólu, upławów, itd. Co prawda często oddaje mocz 😁 ale na to cierpię od zawsze. Taki mój ‚urok’ 😁 jeśli macie jakieś rady, doświadczenia to chętnie przeczytam :)

• KaJa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym wyleczyła wszystko przed staraniami. Sama miałam infekcje w ciąży i musiałam brać leki. Ciąża sie nie utrzymała i też nie mam pewności czy to nie przez infekcje zwłaszcza, ze była zaawansowana. Myśle, że jakoś bardzo nie wpływa to na niepłodność ale zawsze lepiej wszystko wyleczyć żeby nie było później powikłań 😊

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ