Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAstereae wrote:Nie ma metod wolnych od skutkow ubocznych. Są różne leki, różne substancje, mamy inne schorzenia towarzyszące. Czy się stymulować I jakim lekiem to temat do dyskusji z lekarzem.
@Blador Stymulację robią też lekarze poza KLN, ale warto szukać takiego, który działa w obszarze niepłodności. Daje nam to większe prawdopodobieństwo, że się zna i wie, kiedy powiedzieć stop 😊
Oczywiście omówię temat z lekarzem ale chciałam troche podpytać bo wiem, że mamy tu Dziewczyny z większą wiedzą niż moja 😊 -
nick nieaktualny
-
Liyss, Anka jak influenser to kody rabatowe jak najbardziej wskazane😉
Metka gratulacje, piękne zdjęcia, mój diablo nie dał sobie ani razu takiego z profilu, ale z ostatniego mam stópki i takie śmieszne jakby z góry z łapkami, które składa.
Anka myślę, że plan ktory doradzają Ci dziewczyny jest najlepszy bo siedzą w temacie, a K. Może chce dobrze, ale nie do końca się orientuje.
Anka32, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Liyss🧚🏻 wrote:Kochana ja bym nie rezygnowała z tego lekarza, i doczytałam, że jednak tam pójdziesz wiec super 🥹 Zobacz sobie na insta jego konto, ja nie wiedziałam, że ma tyle obserwujących. Ezra nam znalazła infuensera 🤪😘
Kciuki za badanie męża ✊🏻
Wyślesz mi na priv jego konto? 😃 Dodałam do przyjaciółekLiyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Liyss, Anka jak influenser to kody rabatowe jak najbardziej wskazane😉
Metka gratulacje, piękne zdjęcia, mój diablo nie dał sobie ani razu takiego z profilu, ale z ostatniego mam stópki i takie śmieszne jakby z góry z łapkami, które składa.
Anka myślę, że plan ktory doradzają Ci dziewczyny jest najlepszy bo siedzą w temacie, a K. Może chce dobrze, ale nie do końca się orientuje.
A z K. się już zdążyłam pokłócić. Nawet napisała żebym poszła do Was ją obgadać 😂 ale mi się nie chce 😑Królikkicek lubi tę wiadomość
-
Frutellka wrote:Jeżeli nic nie będą Ci robić na jajnikach to nie spadnie;)
No mam nadzieje że nie będą, chociaż po wczorajszych wynikach to ja się bardziej spodziewam wyjścia z calkowita niedroznoscią, więc troszkę to bez znaczenia ile to AMH będzie wynosić.
A Frutelka ty robisz jakieś przerwy w braniu Q10 czy po prostu na mych dawkach jesteś cały czas?
Zastanawiam się czy nie zrobić sobie przerwy na czas laparoskopii i tak ze względu na ch. nie będziemy nic robić także starania zawieszone narazie.Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
@Liyss a kiedy wysylalas im te testy? 🙂 Sama się boje swoich wyników 😔
Dziewczyny czyli te wyniki męża są ok? Bo on mówi że pani mówiła że można poprawić i kazał się zapytać Was czy jakieś lepsze witaminy ma brać czy te co do tej pory 🙂 i mówi że powtórzy badanie za kilka msc i zobaczy czy podrasował wyniki 🙂
Metka śliczności maleństwo ❤️👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Anka32 wrote:Ten lekarz z polecenia @Ezry przyjmuje w przychodni. I teraz się zastanawiam czy tam iść czy odwołać i szukać kliniki. Nawet to mnie przerasta 😑
-
Bulbasek wrote:No mam nadzieje że nie będą, chociaż po wczorajszych wynikach to ja się bardziej spodziewam wyjścia z calkowita niedroznoscią, więc troszkę to bez znaczenia ile to AMH będzie wynosić.
A Frutelka ty robisz jakieś przerwy w braniu Q10 czy po prostu na mych dawkach jesteś cały czas?
Zastanawiam się czy nie zrobić sobie przerwy na czas laparoskopii i tak ze względu na ch. nie będziemy nic robić także starania zawieszone narazie.
Koenzym biorę cały czas w dawce 100 mg więcej nie bo zwiększa komórki NK; to że jest chlamydia nie oznacza, że masz niedrożność moja droga;) U mnie nic takiego a jeden jajowód jest niedrożny - głównie winię tutaj endometriozę; myślę; że to mogło się mocno przyczynić do niedrożności“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Królikkicek wrote:@Liyss a kiedy wysylalas im te testy? 🙂 Sama się boje swoich wyników 😔
Dziewczyny czyli te wyniki męża są ok? Bo on mówi że pani mówiła że można poprawić i kazał się zapytać Was czy jakieś lepsze witaminy ma brać czy te co do tej pory 🙂 i mówi że powtórzy badanie za kilka msc i zobaczy czy podrasował wyniki 🙂
Metka śliczności maleństwo ❤️
wklej tutaj najlepiej zdjęcie wyników; ale z tego co wczoraj mi przemknęło to nasienie jest w porządku“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
nick nieaktualnyNiebieska Gwiazda wrote:Jeśli będziesz chciała to wyślę namiary na lekarza od mojej drugiej ciąży.Przyjmuje w Warszawie I raz lub dwa razy w miesiącu w Łodzi.Jest to specjalista od naprotechnologii.Byłam stymulowana przy niskim amh.Zanim do niego trafiłam był biochem I poronienie.Trafiłam do niego I po czterech miesiącach byłam w ciąży.
Na razie poczekam na wizytę która mam zaplanowaną i myślę, że jeśli lekarz będzie ok to przy nim zostanę 🥹
Niemniej bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy ❤️Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:A z K. się już zdążyłam pokłócić. Nawet napisała żebym poszła do Was ją obgadać 😂 ale mi się nie chce 😑
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Frutellka wrote:wklej tutaj najlepiej zdjęcie wyników; ale z tego co wczoraj mi przemknęło to nasienie jest w porządku
Dziewczyny pojawiły się znów te zawroty głowy 😔 mam nadzieję że to o pogodę lub brak snu bo już 4 doby nie śpię praktycznie nic może góra 2 godziny. Ta sytuacja z ciocia mnie dobiła 😔👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Królikkicek wrote:Jak tylko się dobije do jego emaila 😂 bo mąż mówi że jak zaczniemy grzebać to znajdziemy mu jakieś nieprawidłowości w wynikach😂
Dziewczyny pojawiły się znów te zawroty głowy 😔 mam nadzieję że to o pogodę lub brak snu bo już 4 doby nie śpię praktycznie nic może góra 2 godziny. Ta sytuacja z ciocia mnie dobiła 😔
Niekoniecznie, na pierwszy rzut oka wyniki są w porządku ale chciałabym zobaczyć całość
Może warto skonsultować to z jakimś lekarzem bo dla Twojej płodności też to nie jest dobrze“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
nick nieaktualnyAstereae wrote:Anka, ja mam przyjaciółkę która dzięki stymulacji ma dwoje dzieci. Z jednym starała się 3 lata z drugim 2 cykle. Wg niej ja powinnam iść ta sama ścieżka, bo jej się udało.nie kłóciłam się z nią, że nie ma racji. Tylko napisałam, że w moim przypadku to nie jest złota metoda na ciążę i tyle. Przykro mi, że Twoja tego nie rozumie i doszło u Was do spięcia.
Rozumiem jej chęć pomocy ale niech każda ze stron decyduje sama co jest dla niej najlepsze 😊
U nas w ogóle nie o to poszło. Raczej to wzajemne żale i nierozumienie drugiej strony.
blador2 wrote:Kurcze to chyba ciężka osobistość skoro od świąt już się obraziła. Tak myślę, że chciała dobrze, ale trzeba dostosować do Waszych planów.
Też myślę, że chciala dobrze no ale wyszło jak zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 11:01
-
Królikkicek kurcze może chociaż internistę odwiedź, bo to powtarza się już któryś raz. A może coś z błędnikiem?
Anka no.po porwory z szafy zawsze wypadają💁♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 11:02
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023