X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 6 maja, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chrzanowego czy tysiąca wysp? Bo jak tego drugiego to będzie smutek...

23 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻33 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
    11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
    24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • Nomeolvides Autorytet

Wysłany: 6 maja, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa ale się w Tobie fitnesiara odezwała 😁 ale jak tyle pyszności w domu to faktycznie dobrze na tą rozpustę poczekać 😁

Liyss progesteron totalnie może Ci dokładać objawów. Ja bym pewnie zbadała proga i na wizycie ustaliła z lekarka działanie, bo może jest opcja zmniejszyć trochę dawkę i zobaczyć Twoje samopoczucie

Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość

👧🏼25 👱🏼‍♂️26
    Starania od 06.2023
    Niedoczynność tarczycy / IO / PCOS

🍀21.04 ⏸
    🍀 22.04 beta 49 / 199 / 608 / 5739
    🍀 02.05 Dwa pęcherzyki w macicy
    🍀 15.05 Mamy dwa serduszka ♥️♥️
    🍀 27.06 NIFTY niskie ryzyka 🥺
    🍀 19.07 Synek 🩵 i Córeczka 🩷

💊Euthyrox 100, acard

preg.png
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss może ale nie musi. Najwięcej brałam 400 besins i 2 razy dupka, teraz zeszłam do jednego dupka tylko i poza mniejszymi zaparciami różnicy nie widzę🤦‍♀️

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Też bym wciągnęła ale wolałam nie ryzykować i za długo w tej żabce nie być. Wzięłam dwie bułki, humus i orzechy na przegryzkę. Wróciłam, przebrałam się i weszła położna na wieczorne sprawdzenie 🤣

Idealnie zdążyłaś! I fajnie, że masz takie zdrowe nawyki serio!

Nadzieja to początek wszystkiego✨

11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️
    19.04 beta 122,90 🤞🏻
    22.04 beta 578,60 🤞🏻
    09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
    28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
    17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
    26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
    10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
    24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
    06.08 córeczka waży 317g 🥰
    21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
    03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
    01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
    16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
    29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
    🔜 19.11 KTG + wizyta
    🔜03.12 KTG + wizyta
    🔜 17.12 KTG + wizyta
    🔜 poród 🥰

preg.png
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Cichaj. 🤤

Ja pamiętam jak po wizycie w stajni jechalyśmy za każdym razem z przyjaciółką na Orlen na hot doga z sosem chrzanowym i tysiąca wysp. Nie pytajcie, byłyśmy chyba jedynymi fankami tego sosu, już go nie ma. 🤣

Siesisiepy hot dog z Orlena jes najlepszy z sosem belgijskim! Kocham 😂 a właśnie chciałam napisać, że chrzanowego nie kojarzę 😜

11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️
    19.04 beta 122,90 🤞🏻
    22.04 beta 578,60 🤞🏻
    🔜 19.11 KTG + wizyta
    🔜03.12 KTG + wizyta
    🔜 17.12 KTG + wizyta
    🔜 poród 🥰

preg.png
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nome dzięki .Może skoczę na proga jak będę mieć siłę bo to w sumie nie musi być na czczo i może być później nie?

Bladorku szczerze chyba mi się wydaje jednak, że to aż takiego znaczenia nie ma ale jakoś szukam powodu na siłę chyba 😂

11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️
    19.04 beta 122,90 🤞🏻
    22.04 beta 578,60 🤞🏻
    🔜 19.11 KTG + wizyta
    🔜03.12 KTG + wizyta
    🔜 17.12 KTG + wizyta
    🔜 poród 🥰

preg.png
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss pamiętaj że próg brany dopochwowo wyjdzie Ci w badaniu krwi, więc nie wiadomo jaki będzie Twój własny.

Ja melduje się po monitoringu 15 DC, jedno jajo pękło . Dwa kolejne czekają w kolejce, wczoraj był zastrzyk i 🔥, ale aktualnie kijanki męża nie sa w najlepszej kondycji więc nie wróży to nic dobrego.
    Endometrium 9mm , ostatni cykl z obstawa leków 🥲

blador2, siesiepy, ezra, Nomeolvides, Sunnysunsun, Alysa, Anka32, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Pusshka, Butterfly23, Myszkaaa20, Muuu., bonassola, Paula9463, aszin, Viii lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Ale chrzanowego czy tysiąca wysp? Bo jak tego drugiego to będzie smutek...
    Chrzanowego! Tysiąca wysp chyba dalej jest. 👀 W ogóle ładny tajming! Hummus... Kurde jutro wpadam w białkowa fazę więc muszę poczekać z takimi pysznościami. 🙈 Kocham na kanapkach w towarzystwie czerwonej papryki.

Liyss będę to spróbuję! 🤣 Aktualnie cisnę amerykański zawsze. No chrzanowy chyba raz puścili, zobaczyli że się nie sprzedaje i finalnie był do czasu skończenia butelki tylko w tym jednym Orlenie co miałyśmy po drodze ze stajni w jednym momencie 🤣 do tej pory rozpaczamy że to wycofali!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja, 18:19

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Liyss pamiętaj że próg brany dopochwowo wyjdzie Ci w badaniu krwi, więc nie wiadomo jaki będzie Twój własny.

Ja melduje się po monitoringu 15 DC, jedno jajo pękło . Dwa kolejne czekają w kolejce, wczoraj był zastrzyk i 🔥, ale aktualnie kijanki męża nie sa w najlepszej kondycji więc nie wróży to nic dobrego.

Kciuki ogromne 😘

Effiii lubi tę wiadomość

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efii, w myśl zasady, potrzebna jest jedna kijanka :)! Trzymam kciuki :*

Effiii lubi tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )

IVF listopad 🔜
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:

Mimo wszystko kciuki masz, oby z tych 3 jajek (zakładając pęknięcie wszystkich) chociaż jedno załapało! 🤞🏻 Będziesz jeszcze monitorować czy pozostałe pękły?

Effiii lubi tę wiadomość

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • ezra Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh, aż czuć, że poniedziałek na Winiarach aż wrze od dyskusji, cześć Kochane ❤
    Zaczynam odpisywać, bo ile tu dziś informacji i co bym nikogo nie przegapiła..🤗

@Lola, kurczaki faktycznie trochę patowa ta sytuacja. Koszty jeszcze większe. Wyzwania na etapach starań to coś co się przytrafia, nie wiem czy to przekorność losu, trzymam kciuki żeby udało Ci się znaleźć wyjście C.😘

@Ania aż miło się czyta jak Ci dobrze w te pracy, wiadomo atmosfera najważniejsza. Przypomnij Ty do Dr masz 28.05? Jestem okrutnie ciekawa Twoich wrażeń 💕

@Klaudia, kciuki ogromne. Dobrze, że zostałaś na obserwacji. Ja się strasznie boję szpitali, więc podziwiam zawsze odwagę, ale z drugiej strony będzie zaopiekowana.❤

@Nome, oh Nome! Wspaniałe wieści! Jak się czujesz z myślą o podwójnym szczęściu? 😍

@siesiepy no to czekamy teraz z Tobą, dobrze, że co miało już pęknąć to pękło.🤞😘

@Alysa a Ty jak się czujesz emocjonalnie? Chyba dłuższe starania już włączają nam czasem taki tryb separacji. Bynajmniej ja tak mam.😓

@Bladorku, napisałaś o botwinie i mam ślinkę. Ale bym zjadła takiej świeżynki!🤣😜

@Motylku, jak przeczytałam o tych Twoich snach po progu to aż połączyłam kropki.. od kilku dni mam to samo! Są tak trudne, męczące i realistyczne, że moja głowa nie potrafi odpocząć. Szkoda, że @ przyszła ale skoro już to lepiej, że czekać na siebie nie kazała, wiadomo.❤

@Lyiss na mnie prog działał okrutnie (poza tym cyklem), puchłam, miałam okropne wahania nastoju, bolały mnie piersi, byłam zmęczona. Czułam się fatalnie, serio. Więc myślę, że to jak najbardziej możliwe.🤔

A my w środę z Małżem z TestDNA jedziemy na kariotypy przez ivf i Małż ma dodatkowe badania jakieś genetyczne, które mają sprawdzić czy to nie genetyka i jakieś nosicielstwo wpływa na wyniki nasienia - lekarz twierdzi, że może to być skorelowane i jeśli wyjdzie negatywnie będzie problem z ivf. Bardzo się boję. Nie procedury, tylko tego, że dostanę info, że lepiej aby mój Małż nie próbował zostać ojcem.😔

Rano byłam na fali a od 12:00 mam takie bóle na @, a dziś ostatni 10 dzień brania proga, jakoś wyjątkowo wcześnie mi doskwiera ten ból, no ale nic. Trzeba to trzeba. Proszę o kciuki za środę. 😔

siesiepy, klaudia_23, Anka32, Pusshka, Butterfly23 lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml 😵
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ezra wrote:
    Ahhh, aż czuć, że poniedziałek na Winiarach aż wrze od dyskusji, cześć Kochane ❤
    Zaczynam odpisywać, bo ile tu dziś informacji i co bym nikogo nie przegapiła..🤗

@Lola, kurczaki faktycznie trochę patowa ta sytuacja. Koszty jeszcze większe. Wyzwania na etapach starań to coś co się przytrafia, nie wiem czy to przekorność losu, trzymam kciuki żeby udało Ci się znaleźć wyjście C.😘

@Ania aż miło się czyta jak Ci dobrze w te pracy, wiadomo atmosfera najważniejsza. Przypomnij Ty do Dr masz 28.05? Jestem okrutnie ciekawa Twoich wrażeń 💕

@Klaudia, kciuki ogromne. Dobrze, że zostałaś na obserwacji. Ja się strasznie boję szpitali, więc podziwiam zawsze odwagę, ale z drugiej strony będzie zaopiekowana.❤

@Nome, oh Nome! Wspaniałe wieści! Jak się czujesz z myślą o podwójnym szczęściu? 😍

@siesiepy no to czekamy teraz z Tobą, dobrze, że co miało już pęknąć to pękło.🤞😘

@Alysa a Ty jak się czujesz emocjonalnie? Chyba dłuższe starania już włączają nam czasem taki tryb separacji. Bynajmniej ja tak mam.😓

@Bladorku, napisałaś o botwinie i mam ślinkę. Ale bym zjadła takiej świeżynki!🤣😜

@Motylku, jak przeczytałam o tych Twoich snach po progu to aż połączyłam kropki.. od kilku dni mam to samo! Są tak trudne, męczące i realistyczne, że moja głowa nie potrafi odpocząć. Szkoda, że @ przyszła ale skoro już to lepiej, że czekać na siebie nie kazała, wiadomo.❤

@Lyiss na mnie prog działał okrutnie (poza tym cyklem), puchłam, miałam okropne wahania nastoju, bolały mnie piersi, byłam zmęczona. Czułam się fatalnie, serio. Więc myślę, że to jak najbardziej możliwe.🤔

A my w środę z Małżem z TestDNA jedziemy na kariotypy przez ivf i Małż ma dodatkowe badania jakieś genetyczne, które mają sprawdzić czy to nie genetyka i jakieś nosicielstwo wpływa na wyniki nasienia - lekarz twierdzi, że może to być skorelowane i jeśli wyjdzie negatywnie będzie problem z ivf. Bardzo się boję. Nie procedury, tylko tego, że dostanę info, że lepiej aby mój Małż nie próbował zostać ojcem.😔

Rano byłam na fali a od 12:00 mam takie bóle na @, a dziś ostatni 10 dzień brania proga, jakoś wyjątkowo wcześnie mi doskwiera ten ból, no ale nic. Trzeba to trzeba. Proszę o kciuki za środę. 😔

Ezra idziesz jak burza z tym wszystkim. Życzę Ci aby wyniki były jak najlepsze. I trzymam za Was kciuki;)🤞🤞

siesiepy, ezra lubią tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

4.09.2024 r. - transfer blastki
    12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
    14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
    17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
    20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml

2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
    16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
    7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
    13.11 - prenatalne 🧬
    10.12 - wizyta ⏳

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezra trzymamy kciuki cały czas za Was i za to żeby wyniki małża wyszły dobre 😉🤞🏼Na prawdę szybko z tym wszystkim działacie 😉Dziękuję że pytasz. Emocjonalnie jest słabo, jak sama to rozumiesz. Ostatnio właśnie dużo mnie przytłoczyło i musiałam się odseparować. Nie umiałam Wam smęcić i psuć dobrego humoru. Dziś że względu na sytuację jesteś w trybie działania.

Liyss tak jak dziewczyny piszą, ten dopochwowo wychodzi też we krwi więc wynik może być nie miarodajny. Co do nawyków staramy się jeść z mężem zdrowo, jak najmniej fast foodów itp rzeczy. Wiadomo czasem coś wskoczy niezdrowego, ale bez przesady. Teraz będziemy dojadać imprezowe jedzenie a potem znowu czysta micha 😉

Effiii dokładnie pamiętaj, potrzeba jednego jaja i jednej kijanki 😉 trzymamy kciuki 🤞🏼

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja, 18:38

ezra, Liyss🧚🏻, Effiii lubią tę wiadomość

23 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻33 lata

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:

Słuchałam ostatnio Kasi z Wnh i mówiła, że wystarczy tylko jeden plemnik i jedna komórka jajowa dobrej jakości więc trzymam kciuki 🥹✊🏻

Alysa, ezra, Effiii lubią tę wiadomość

• ezra Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS mam taki swoj zwyczaj, że zanim odstawię dupka to robię test, tak wiecie dla pewności. I teraz (sytuacja prawdziwa, propozycja heheszkowa 🤪🤭) ktoś tu pisał kiedyś, że nigdy nawet cienia nie widział, VOILA ja na każdym z tej partii mam cień 😂 mam jeszcze kilka chętnie się podzielę jak któraś ma ochotę 🤪 wybaczcie, to żart oczywiście mam nadzieje, że nikogo nie urazi 🥹❤️

IMG-3054.jpg
    IMG-3060.jpg
    IMG-3055.jpg

fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml 😵
  • ezra Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    Ezra idziesz jak burza z tym wszystkim. Życzę Ci aby wyniki były jak najlepsze. I trzymam za Was kciuki;)🤞🤞

Krok po kroku chociaż dziwnie bez emocji podchodzę do samych starań a teraz bardziej emocjonalnie co jeszcze znajdę po badaniach. Dziękuje Ci 💜🥹

• ezra Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Ezra trzymamy kciuki cały czas za Was i za to żeby wyniki małża wyszły dobre 😉🤞🏼Na prawdę szybko z tym wszystkim działacie 😉Dziękuję że pytasz. Emocjonalnie jest słabo, jak sama to rozumiesz. Ostatnio właśnie dużo mnie przytłoczyło i musiałam się odseparować. Nie umiałam Wam smęcić i psuć dobrego humoru. Dziś że względu na sytuację jesteś w trybie działania.

Liyss tak jak dziewczyny piszą, ten dopochwowo wychodzi też we krwi więc wynik może być nie miarodajny. Co do nawyków staramy się jeść z mężem zdrowo, jak najmniej fast foodów itp rzeczy. Wiadomo czasem coś wskoczy niezdrowego, ale bez przesady. Teraz będziemy dojadać imprezowe jedzenie a potem znowu czysta micha 😉

Effiii dokładnie pamiętaj, potrzeba jednego jaja i jednej kijanki 😉 trzymamy kciuki 🤞🏼

Doskonale rozumiem, sama niedawno potrzebowałam chwili. Jakaś pusta się zrobiłam w temacie starań ale działamy bardzo zadaniowo z badaniami, szkoda już mi tych co zrobiliśmy żeby nie dopełnić diagnostyki bo to czas i pieniądze wiadomo. Wizyta w tej Poradni chyba Cię jednak nie podbudowała do końca?🥹

• Alysa Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezra krok po kroku do celu i to jest ważne. Ja doszłam do tego momentu że chce diagnostyki żeby wiedzieć czemu nie mogę, na tym się skupiam. Nie łudzę się już ciążą. Chcę tylko wiedzieć. To ja pisałam że nigdy cienia nie ujrzałam 🤪🤣

ezra lubi tę wiadomość

23 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻33 lata

• ezra Autorytet

Wysłany: 6 maja, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Ezra krok po kroku do celu i to jest ważne. Ja doszłam do tego momentu że chce diagnostyki żeby wiedzieć czemu nie mogę, na tym się skupiam. Nie łudzę się już ciążą. Chcę tylko wiedzieć. To ja pisałam że nigdy cienia nie ujrzałam 🤪🤣

Kazde badanie coś wnosi, my przy tym całym poszukiwaniu znaleźliśmy kilka dodatkowych rzeczy, poznaliśmy siebie lepiej - ja poznałam Was 🥹 widzę w zasadzie kilka plusów. Tak, ta wiedza jest ważna. Trzeba działać 😊

Ile bym dała żeby nie widzieć tych cieni 😂 ale już „dziś” nie robią na mnie wrażenia i to tez smutny znak jak bardzo sie „spaliłam” przez ten rok starań 😊

‹‹ 2435 2436 2437 2438 2439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ