Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
🌿Ania super, zawsze to więcej groszy wpadnie do domowego budżetu, a teraz przy wakacjach to tym bardziej ☺️ jak będę w domu, to wrzucę Wam kilka propozycji na śniadanka ☺️ pieczona owsianka jest pyszna 🤤 albo budyń owsiany czekoladowy ooo 😁
Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:🌿Ania super, zawsze to więcej groszy wpadnie do domowego budżetu, a teraz przy wakacjach to tym bardziej ☺️ jak będę w domu, to wrzucę Wam kilka propozycji na śniadanka ☺️ pieczona owsianka jest pyszna 🤤 albo budyń owsiany czekoladowy ooo 😁
Na wakacje póki co to Pan Anek jedzie sam z Heleną 🤣 podtrzymają coroczną tradycję ale beze mnie 😅
Już sobie zaprosiłam Siostrę na cały ten tydzień kiedy ich nie będzie 🥹
Odbijemy sobie jak ja dostanę urlop i pojedziemy we trójkę chyba nad Jezioro Czorsztyńskie ❤️
Chętnie spróbuję pieczonej owsianki, czekam z niecierpliwością na przepisy 🥰Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Anka a czemu tak? Tzn. Jak wcześniej pracowałaś to też był problem z urlopem?
Cerva ja też jej nie przenoszę bo jest na tyle duża, że mogę w obydwie strony spać, ale nóg nie umiem wyplątać🤣👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Butterfly23 wrote:Ile dni przed owulacją zacząć robić testy? I ile razy dziennie?
Butterfly23 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Anka a czemu tak? Tzn. Jak wcześniej pracowałaś to też był problem z urlopem?
Cerva ja też jej nie przenoszę bo jest na tyle duża, że mogę w obydwie strony spać, ale nóg nie umiem wyplątać🤣
Nie, nie było problemu. W tym roku jest i musimy sobie z tym poradzić -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Nie, nie było problemu. W tym roku jest i musimy sobie z tym poradzić
Motylku ja robiłam od 10 dc, ale moje cykle to było 22-26 dni, od 12/13 nic nie piłam i po powrocie z pracy o 15 robiłam, przeważnie raz dziennie, no w weekendy częściej bo z tym piciem mi nie wychodziło i kreska zamiast być mocniejsza to zanikałaButterfly23 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
A jak to w końcu jest z tym sikaniem przez te dwie godziny? Sikać czy nie sikać? 🤣 bo ja trzymałam wczoraj sik to była biel vizira, a pomiaru godzinach wołając w międzyczasie, już była widoczna kreska 🤷🏼♀️🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem po wizycie u genetyka w szpitalu. Generalnie nic konkretnego się nie dowiedziałam, poza tym że PAPPA to loteria i lekarka widziała chore dzieci z ryzyk 1:20000 i zdrowe z ryzyk 1:4. Powiedziała że to nie jest ryzyko które powinno nam spędzać sen z powiek. No i że oficjalnie wyniku PLGF nie wlicza się do wyliczania ryzyk a moja lekarka to zrobiła i to zdecydowanie te ryzyka podbiło.
Na 02.07 mam jeszcze jedną wizytę u genetyka, mam przyjść z wynikiem nifty jeśli już będzie. Jeśli nie to przełożyć wizytę
Na 09.07 mam amniopunkcję, ale to głównie dlatego żeby nie musieć czekać w razie złego wyjścia nifty. Zakładam że zabieg się nie odbędzie i będę odwoływać.
Dalej po prostu wiem, że nic nie wiem. I dopiero teraz też rozumiem co miała na myśli moja mama mówiąc „będziesz miała swoje dzieci to zobaczysz”. Strach który mi towarzyszy jest koszmarem -
🌿Nome a co z tymi prenatalnymi? Będziesz robić?
Ja myślę, że lekarka za mocno Cię nastraszyła. To są tylko statystyki. I prawda jest taka jak powiedziała ta genetyk. Dziecko ze statystyką 1:4 może urodzić się zdrowe, a to z 1:20000 może urodzić się chore. Myślę, że następne USG by Cię uspokoiło 🫂Astereae, Małgosiagosia, blador2, Pusshka, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:🌿Nome a co z tymi prenatalnymi? Będziesz robić?
Ja myślę, że lekarka za mocno Cię nastraszyła. To są tylko statystyki. I prawda jest taka jak powiedziała ta genetyk. Dziecko ze statystyką 1:4 może urodzić się zdrowe, a to z 1:20000 może urodzić się chore. Myślę, że następne USG by Cię uspokoiło 🫂
Motylku pani genetyk powiedziała, że nie rekomenduje powtarzania USG prenatalnego, bo dzieci w tym USG wyszły dobrze i wszystko jest w normach. Jutro o 13 idę do swojej drugiej lekarki prowadzącej (tej z kliniki) i poproszę żeby ona jeszcze zerknęła dokładniej na dzieci -
Kasiu, podzielam zdanie Dziewczyn. Nie tak powinno to wyglądać. Uważam, że jeśli coś nie pasuje i wpływa na Nasze życie to trzeba to zmienić bo daleko ten wózek nie zajedzie. Ściskam Cię mocno ;***
Motyl, nie witam serdecznie królowej, ale ostatni Twój cykl na kolejne miesiące to już chętnie 💕
Nome, no faktycznie, zbyt wiele się nie dowiedziałaś. Jutro wizyta i oby już były jakieś konkretne info żebyś choć trochę się uspokoiła :*
Sunny, to musi być słodkie móc to oglądać 🥹
Królik, puls i tak ponad normę. Jakie masz ciśnienie przy takim pulsie?
Anka, kasa będzie płynąć strumieniem Wiem do kogo uderzyć po pożyczkę
Myszka, poka później fryz
Motylku, zależy kiedy masz owulację. Ja zaczynam około 10dc i zawsze o tej samej porze 16-17.
Aszin, no to już wiesz jak sikać. Większość mówi jednym głosem :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 13:03
Butterfly23, aszin lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜