Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:Mąż ma kumpla który zainteresował się ptasznikami i pewnego dnia wpadł na pomysł, że ma dwie Gienie więc jedna odda mężowi. Jak o tym usłyszałam to stwierdziłam, że ich oboje pojebało i absolutnie żadnych pająków w domu.
No ale jak Małżyk wrócił z Gienia i wzięłam ją na kopytka.. No miłość 🥹❤️
https://ibb.co/CJ06x6p
https://ibb.co/N7H3KXP
Naprawdę nie ugryzły ani razu 😱😱😱
A ktoś obcy jak je bierze do rąk to też nie ugryzą? 🙂🙂🙂
Staram się pokonać fobie 😅Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola będzie będzie ❤️ nie stresuj się na zapas ❤️
Ja też wolę wiosnę, jak wszystko budzi się do życia, nie to co dzisiaj wieje szaro buro i ponuro, a dzisiaj na pocieszenie kupiłam sobie taki kubek w Pepco
Olalee, karola_b, Pusshka, Anka32, Butterfly23, blador2, Cerva, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:
Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:No ja właśnie uważam tak samo jak Ty jak się dowiedziałaś że mąż chciał pająka wziąsc do domu 😝😝😝😝
Naprawdę nie ugryzły ani razu 😱😱😱
A ktoś obcy jak je bierze do rąk to też nie ugryzą? 🙂🙂🙂
Staram się pokonać fobie 😅
Nikt ich nie brał na ręce poza mną, Małżem i naszą córą. Chętnych brak 🤣
Chyba, że kumpel męża przyjedzie to on bierzeZbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pusshka o której mamy się zameldować pod gabinetem ??
A po mnie chyba o 18:00 @Sunnysunsun, więc powinnyśmy ogarnąć czasowo 😂
@ezra, przytulam Cię mocno kochana. Coś jakby przebija... dla pewności trzeba powtórzyć. Tak bardzo życzę Ci, aby to była TA kreseczka
@Maniaaa., będę trzymać kciuki za poniedziałkową betę!
@Fooskatt, zdrowia dla dziadka
@świtezianka, trzymam kciuki, żeby kreseczka nie znikała 😊
@blador, tak, ten nowy rok kiepsko się zaczął… Oby następne miesiące przyniosły nam więcej uśmiechu i szczęśliwych wiadomości
@Effiii, przytulam Cię kochana. Wyrzuć te emocje z siebie, jakkolwiek przyniesie Ci to ulgę – płaczem, złością, milczeniem… ale wyrzuć je!
Trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła, żebyś mogła zacząć kolejny cykl
Melduję, że oficjalnie złożyłam dziś wypowiedzenie umowy, informacja niesie się po firmie, także machina ruszyła.
Też czekam na wiosnę - dłuższe dni, spacery, słoneczko…aszin, Olalee, Myszkaaa20, Butterfly23, blador2, Cerva, Muuu., Królikkicek, Maniaaa., Effiii, ezra, Sunnysunsun, Zbuntowana, Liyss🧚🏻, bonassola, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:17:35. Przede mną chyba @karola_b ma wizytę? Kochana, nie stresuj się, będziemy tam z Tobą!
A po mnie chyba o 18:00 @Sunnysunsun, więc powinnyśmy ogarnąć czasowo 😂
@ezra, przytulam Cię mocno kochana. Coś jakby przebija... dla pewności trzeba powtórzyć. Tak bardzo życzę Ci, aby to była TA kreseczka
@Maniaaa., będę trzymać kciuki za poniedziałkową betę!
@Fooskatt, zdrowia dla dziadka
@świtezianka, trzymam kciuki, żeby kreseczka nie znikała 😊
@blador, tak, ten nowy rok kiepsko się zaczął… Oby następne miesiące przyniosły nam więcej uśmiechu i szczęśliwych wiadomości
@Effiii, przytulam Cię kochana. Wyrzuć te emocje z siebie, jakkolwiek przyniesie Ci to ulgę – płaczem, złością, milczeniem… ale wyrzuć je!
Trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła, żebyś mogła zacząć kolejny cykl
Melduję, że oficjalnie złożyłam dziś wypowiedzenie umowy, informacja niesie się po firmie, także machina ruszyła.
Też czekam na wiosnę - dłuższe dni, spacery, słoneczko…Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlalee wrote:Pusshka powiem Ci, że ekscytuję się razem z Tobą tą nową pracą, zaczynasz nowy rozdział w życiu
Mam tak samo
Co najmniej jakbym to ja zaczynała nowa praceWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 11:02
Olalee lubi tę wiadomość
-
Moja kuzynka też ma pająki i skorpiony, o ile z daleka mogę oglądać, tak na rękę nigdy bym nie wzięła. Ja nawet jak widzę pająka w domu, to wołam męża, bo sama nie potrafię sobie z nim poradzić 🤪
Mąż miał kiedyś dwie agamy brodate 🥴
Pusshka, super ❤️
Effiii, oby paskuda szybko przylazla 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 11:03
Pusshka, Effiii lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
nick nieaktualnyaszin wrote:Moja kuzynka też ma pająki i skorpiony, o ile z daleka mogę oglądać, tak na rękę nigdy bym nie wzięła. Ja nawet jak widzę pająka w domu, to wołam męża, bo sama nie potrafię sobie z nim poradzić 🤪
Mąż miał kiedyś dwie agamy brodate 🥴
Pusshka, super ❤️
Effiii, oby paskuda szybko przylazla 🫂
Skorpiona macie wszystkie tutaj, ja Wam wystarczę 🤣🤣
Małż jeszcze chciałby kameleona albo żółwia. A córka.. żabę.Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlalee wrote:Pusshka powiem Ci, że ekscytuję się razem z Tobą tą nową pracą, zaczynasz nowy rozdział w życiuAnka32 wrote:Mam tak samo
Co najmniej jakbym to ja zaczynała nowa prace
W sumie wy Wyniary też byłyście moim motorem napędowym do zmiany! To nieocenione mieć takie wsparcie na każdej płaszczyźnie życia
Anka32 wrote:Skorpiona macie wszystkie tutaj, ja Wam wystarczę 🤣🤣
Małż jeszcze chciałby kameleona albo żółwia. A córka.. żabę.
Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Mam tak samo
Co najmniej jakbym to ja zaczynała nowa prace
Ooo Anka a co z Twoja praca? Mowilas, ze do tamtej nie wracasz i bedziesz szukala nowej. Rozgladasz sie za czyms czy narazie jednak nie?11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Ja mam straszną fobię jeśli chodzi o pająki. 😕 Dlatego Anka dziękuję, że zawsze uprzedzasz co będzie na zdjęciu ! ❤️
Jak mi czasem coś wyskoczy na Fejsie czy w telewizji to mną aż trzęsie... 😛 BrrrrAnka32, Zbuntowana lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:Ooo Anka a co z Twoja praca? Mowilas, ze do tamtej nie wracasz i bedziesz szukala nowej. Rozgladasz sie za czyms czy narazie jednak nie?
Rozglądam się ale podniosłam poprzeczkę i najważniejszym wymogiem jest umowa o pracę, ostatnie dwa lata przepracowałam na zleceniu i nigdy więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 11:14
blador2, Olalee, Pusshka, aszin, klaudia_23, Muuu., Paula9463, Małgosiagosia, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny