Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja właśnie uważam tak samo jak Ty jak się dowiedziałaś że mąż chciał pająka wziąsc do domu 😝😝😝😝Anka32 wrote:Mąż ma kumpla który zainteresował się ptasznikami i pewnego dnia wpadł na pomysł, że ma dwie Gienie więc jedna odda mężowi. Jak o tym usłyszałam to stwierdziłam, że ich oboje pojebało i absolutnie żadnych pająków w domu.
No ale jak Małżyk wrócił z Gienia i wzięłam ją na kopytka.. No miłość 🥹❤️
https://ibb.co/CJ06x6p
https://ibb.co/N7H3KXP
Naprawdę nie ugryzły ani razu 😱😱😱
A ktoś obcy jak je bierze do rąk to też nie ugryzą? 🙂🙂🙂
Staram się pokonać fobie 😅
Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola będzie będzie ❤️ nie stresuj się na zapas ❤️
Ja też wolę wiosnę, jak wszystko budzi się do życia, nie to co dzisiaj wieje szaro buro i ponuro, a dzisiaj na pocieszenie kupiłam sobie taki kubek w Pepco
Olalee, karola_b, Pusshka, Anka32, Butterfly23, blador2, Cerva, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnyśliczny, urocze te kwiatkiMyszkaaa20 wrote:
Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:No ja właśnie uważam tak samo jak Ty jak się dowiedziałaś że mąż chciał pająka wziąsc do domu 😝😝😝😝
Naprawdę nie ugryzły ani razu 😱😱😱
A ktoś obcy jak je bierze do rąk to też nie ugryzą? 🙂🙂🙂
Staram się pokonać fobie 😅
Nikt ich nie brał na ręce poza mną, Małżem i naszą córą. Chętnych brak 🤣
Chyba, że kumpel męża przyjedzie to on bierze
-
nick nieaktualny17:35. Przede mną chyba @karola_b ma wizytę? Kochana, nie stresuj się, będziemy tam z Tobą!Effiii wrote:Pusshka o której mamy się zameldować pod gabinetem ??

A po mnie chyba o 18:00 @Sunnysunsun, więc powinnyśmy ogarnąć czasowo 😂
@ezra, przytulam Cię mocno kochana. Coś jakby przebija... dla pewności trzeba powtórzyć. Tak bardzo życzę Ci, aby to była TA kreseczka
@Maniaaa., będę trzymać kciuki za poniedziałkową betę!
@Fooskatt, zdrowia dla dziadka
@świtezianka, trzymam kciuki, żeby kreseczka nie znikała 😊
@blador, tak, ten nowy rok kiepsko się zaczął… Oby następne miesiące przyniosły nam więcej uśmiechu i szczęśliwych wiadomości
@Effiii, przytulam Cię kochana. Wyrzuć te emocje z siebie, jakkolwiek przyniesie Ci to ulgę – płaczem, złością, milczeniem… ale wyrzuć je!
Trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła, żebyś mogła zacząć kolejny cykl
Melduję, że oficjalnie złożyłam dziś wypowiedzenie umowy, informacja niesie się po firmie, także machina ruszyła.
Też czekam na wiosnę - dłuższe dni, spacery, słoneczko…
aszin, Olalee, Myszkaaa20, Butterfly23, blador2, Cerva, Muuu., Królikkicek, Maniaaa., Effiii, ezra, Sunnysunsun, Zbuntowana, Liyss🧚🏻, bonassola, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusshka powiem Ci, że ekscytuję się razem z Tobą tą nową pracą, zaczynasz nowy rozdział w życiuPusshka wrote:17:35. Przede mną chyba @karola_b ma wizytę? Kochana, nie stresuj się, będziemy tam z Tobą!

A po mnie chyba o 18:00 @Sunnysunsun, więc powinnyśmy ogarnąć czasowo 😂
@ezra, przytulam Cię mocno kochana. Coś jakby przebija... dla pewności trzeba powtórzyć. Tak bardzo życzę Ci, aby to była TA kreseczka
@Maniaaa., będę trzymać kciuki za poniedziałkową betę!
@Fooskatt, zdrowia dla dziadka
@świtezianka, trzymam kciuki, żeby kreseczka nie znikała 😊
@blador, tak, ten nowy rok kiepsko się zaczął… Oby następne miesiące przyniosły nam więcej uśmiechu i szczęśliwych wiadomości
@Effiii, przytulam Cię kochana. Wyrzuć te emocje z siebie, jakkolwiek przyniesie Ci to ulgę – płaczem, złością, milczeniem… ale wyrzuć je!
Trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła, żebyś mogła zacząć kolejny cykl
Melduję, że oficjalnie złożyłam dziś wypowiedzenie umowy, informacja niesie się po firmie, także machina ruszyła.
Też czekam na wiosnę - dłuższe dni, spacery, słoneczko…
Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlalee wrote:Pusshka powiem Ci, że ekscytuję się razem z Tobą tą nową pracą, zaczynasz nowy rozdział w życiu

Mam tak samo
Co najmniej jakbym to ja zaczynała nowa prace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 11:02
Olalee lubi tę wiadomość
-
Moja kuzynka też ma pająki i skorpiony, o ile z daleka mogę oglądać, tak na rękę nigdy bym nie wzięła. Ja nawet jak widzę pająka w domu, to wołam męża, bo sama nie potrafię sobie z nim poradzić 🤪
Mąż miał kiedyś dwie agamy brodate 🥴
Pusshka, super ❤️
Effiii, oby paskuda szybko przylazla 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 11:03
Pusshka, Effiii lubią tę wiadomość
Starania od 2023r.
03.24r. 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
♂ Oligoteratozoospermia
IVF:
• 01.26r. → start stymulacji -
nick nieaktualnyaszin wrote:Moja kuzynka też ma pająki i skorpiony, o ile z daleka mogę oglądać, tak na rękę nigdy bym nie wzięła. Ja nawet jak widzę pająka w domu, to wołam męża, bo sama nie potrafię sobie z nim poradzić 🤪
Mąż miał kiedyś dwie agamy brodate 🥴
Pusshka, super ❤️
Effiii, oby paskuda szybko przylazla 🫂
Skorpiona macie wszystkie tutaj, ja Wam wystarczę 🤣🤣
Małż jeszcze chciałby kameleona albo żółwia. A córka.. żabę.
-
nick nieaktualnyOlalee wrote:Pusshka powiem Ci, że ekscytuję się razem z Tobą tą nową pracą, zaczynasz nowy rozdział w życiu
To takie miłe dziewczyny 🥺Anka32 wrote:Mam tak samo
W sumie wy Wyniary też byłyście moim motorem napędowym do zmiany! To nieocenione mieć takie wsparcie na każdej płaszczyźnie życia
Myślałam, że córa kotka, skoro tak lubi Pusheeny! Ale najwidoczniej wystarczą jej maskotkiAnka32 wrote:Skorpiona macie wszystkie tutaj, ja Wam wystarczę 🤣🤣
Małż jeszcze chciałby kameleona albo żółwia. A córka.. żabę.
Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Mam tak samo

Ooo Anka a co z Twoja praca? Mowilas, ze do tamtej nie wracasz i bedziesz szukala nowej. Rozgladasz sie za czyms czy narazie jednak nie?11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Ja mam straszną fobię jeśli chodzi o pająki. 😕 Dlatego Anka dziękuję, że zawsze uprzedzasz co będzie na zdjęciu ! ❤️
Jak mi czasem coś wyskoczy na Fejsie czy w telewizji to mną aż trzęsie... 😛 Brrrr
Anka32, Zbuntowana lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:Ooo Anka a co z Twoja praca? Mowilas, ze do tamtej nie wracasz i bedziesz szukala nowej. Rozgladasz sie za czyms czy narazie jednak nie?
Rozglądam się ale podniosłam poprzeczkę i najważniejszym wymogiem jest umowa o pracę, ostatnie dwa lata przepracowałam na zleceniu i nigdy więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 11:14
blador2, Olalee, Pusshka, aszin, klaudia_23, Muuu., Paula9463, Małgosiagosia, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny