Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:36
ezra, Edithka, Myszkaaa20, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:Ezra mocno Cię przytulam. Każda z nas rozumie że to jest ciężkie. Też nie rozumiem tej niesprawiedliwości, że ludzi muszą się tyle starać, tyle poświęcić. A czasem mija nawet kilka lat zanim późna się wroga - jak Nasz Motylek🫂😘 do maja jeszcze sporo czasu. Może i Ty już wtedy będziesz biegać z brzuszkiem? Tego Ci życzę. Pamiętaj, że jej cisza nie przekreśla Twojej, a może Wasze dzieci będą się razem bawić 😘
Do mnie jutro z wizytą ma przyjechać rodzicielka, mają z ojcem jakaś sprawę. Trzymajcie kciuki żebym ta wizytę przeżyła. Nie lubię takiech sytuacji, bo można od razu powiedzieć o co chodzi a nie jakieś cyrki urządzać z przyjazdem, jeszcze zapowiadany 2 dni do przodu 🙄
Masz racje. 🥺 dziękuje Ci za te słowa. ❤️
I trzymam kciuki za spokojną jednak wizytę. Też nie lubię takich dziwnych sytuacji, powodują niepotrzebny stres u mnie. Może to jednak tylko jakaś drobnostka, daj znać 😘👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
I witam się z Wami w niedzielny poranek, kiepsko dziś spałam ale chyba za dużo informacji przyjęłam wczoraj 🙃 miłego dnia 🫶🏻👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
@ezra, mam nadzieję że dzisiaj odpoczniesz, zrob coś dla siebie!
@Alysa, trzymam kciuki, żeby wizyta przebiegła spokojnie
U mnie tak jak przewidywałam temp poszła w dół, także czekam na @. Dziś kolejny spokojny dzień się szykuję, tęskniłam za takimi weekendamiezra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry😚
Alysa trzymam kciuki żeby wizyta była spokojna✊️
Ezra przepraszam, bo nie pamiętam, ale czy Ty miałaś inseminację? Bo ona jest chyba szczególnie polecana przy tym jak kuleje czynnik męski. Jeszcze będzie pięknie✊️🙏
Aszin kurde bardzo liczyłam na wizytację u Ciebie! Jak dzisiaj samopoczucie?
Kasiajasia jak sytuacja? Mąż ogarnął, że teraz musisz odpoczywać
Krolikkicek hop, hop wychodzimy z norki🫂
Megipta dziękuję Ci za te słowa🥹
Metka oby tak zostało, u mnie akcja wypływanie zaczęła się po 2 czy 3 dniach. Sikałaś jeszcze?
ezra lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Dzień dobry 😊
@ezra 🫂🫂ezra, Astereae lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Niedziela, a ja od paru godzin już się obracałam z boku na bok i nie mogłam spać. Jakby to był dzień pracujący, to pewnie nie mogłabym się odkleić od wyra 🙄
-
Blador, samopoczucie takie sobie, dziś plamienia ciąg dalszy, niby nie dużo, ale jednak jest. 20dc 😤 no i piersi nadal mocno dokuczają, nie mogę spać na brzuchu. Jakby tego było mało, kolejny cykl skreślony, bo męża jeszcze nie będzie. Ogólnie do dupy.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
dzień dobry w niedzielę 🥰
nie wiem jak to możliwe ale znowu obudziłam się z kaszlem i zatkanym nosem.. dbam o siebie, dobrze jem, biorę suplementy i mam wrażenie, że od choroby do choroby.. jak? oczywiście zbliżają się dni płodne 😅
przez cały tamten rok i jesień / zimę byliśmy chorzy tylko raz, po urlopie / samolocie / etc, a odkąd się staramy chorujemy juz 3 raz 🙈 chyba naprawdę jakaś klątwa staraczkowa nade mną ciąży👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualny
-
Aszin a może udałoby Cię umówic w tym tyg. To gina żeby cykl bez męża już zadziałać z plamieniem. Też miałam ale 2 dni po miesiączce się zaczynały i dostałam dupka na 3 miesiące, po tym czasie minęło, powtórzyło się raz jeszcze i minęło bez leków.👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
blador2 wrote:Aszin a może udałoby Cię umówic w tym tyg. To gina żeby cykl bez męża już zadziałać z plamieniem. Też miałam ale 2 dni po miesiączce się zaczynały i dostałam dupka na 3 miesiące, po tym czasie minęło, powtórzyło się raz jeszcze i minęło bez leków.
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Aszin 🫂🫂 mi na ból piersi pomogła suplementacja jodu niestety nie wiem czy można go brać przy hashi.
Co do plamienia masz w planach nadać proga w odstępach dwudniowych ? No i przychodzi mi kolejna rzecz do głowy, kiedy ostatni raz miałaś USG u gina ??
Ezra 🫂🫂 niebawem każda z Nas będzie pchać wózek. Super że udało Wam się wyjść, a dziś tez zrób coś dla siebiena jelita jest dobre siemię lniane w postaci kleiku, sprpboj nie zaszkodzi się wspomóc.
Bladorek teraz musisz nadrobić czas smutki, ciesz się na maksa ☺️
Pusshka u nas również dziś zapowiada się błogo dzień lenistwa;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2024, 08:48
Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii, w październiku i wszystko było ok na USG 🤷🏼♀️Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
dzień dobry, miłej niedzieli wszystkim 🌷
Myszkaaa20, kasia97, Anka32, goska000, Lola93, ezra, Liyss🧚🏻, Anulek84, Paula9463 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
aszin wrote:Effiii, w październiku i wszystko było ok na USG 🤷🏼♀️
aszin lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
aszin wrote:Blador, samopoczucie takie sobie, dziś plamienia ciąg dalszy, niby nie dużo, ale jednak jest. 20dc 😤 no i piersi nadal mocno dokuczają, nie mogę spać na brzuchu. Jakby tego było mało, kolejny cykl skreślony, bo męża jeszcze nie będzie. Ogólnie do dupy.
aszin lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
kasia97 wrote:dzień dobry w niedzielę 🥰
nie wiem jak to możliwe ale znowu obudziłam się z kaszlem i zatkanym nosem.. dbam o siebie, dobrze jem, biorę suplementy i mam wrażenie, że od choroby do choroby.. jak? oczywiście zbliżają się dni płodne 😅
przez cały tamten rok i jesień / zimę byliśmy chorzy tylko raz, po urlopie / samolocie / etc, a odkąd się staramy chorujemy juz 3 raz 🙈 chyba naprawdę jakaś klątwa staraczkowa nade mną ciąży🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
@Olalee, jak u Ciebie? Nie odezwałaś się wczoraj 🫂
Anka32 lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:U mnie plamienie było w cyklu w którym ginekolog zaobserwował polipa. Może zamiast badać narazie proga podejdź do ginekologa może coś zobaczy, doradzi.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌