X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powitanie
Odpowiedz

Powitanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula.n Nowa

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Jestem tutaj nowa. Z takimi samym celem jak wy. Mam juz syna lat 10 i teraz drugiego synka w wieku 13 miesiecy. Od 7 miesiecy staramy sie z mezem o rodzenstwo dla naszych chlopcow i co miesiac przy tescie wielkie rozczarowanie i lzy :(. Nikt nie rozumie mojego zalu bo przeciez mam juz dwojke dzieci, wiec o co mi chodzi. A ja tak bardzo pragne jeszcze jednego dzieciatka. Mam 31 lat, mąż 46 wiec to ostatni moment na to by świadomie otrzymać cud w postaci 3 dziecka.

• Bonda Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj,
    Może zbadajcie się?

f2w3rjjgl4va9bg3.png
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Trzymamy kciuki żeby się udało

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ