X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poziom testosteronu. Pomożcie
Odpowiedz

Poziom testosteronu. Pomożcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agawa Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od razu przepraszam jak powielam temat ale nie znalazłam nic podobnego. Przeszukałam tez internet i tez za wiele sie sie dowiedziałam. Otóż odebrałam dzisiaj wyniki badania testosteronu i mój wynik jest poniżej normy:
    10,19 ng/dl norma laboratorium to 14-76 badanie zrobione w 3 dc dodam ze jestem osoba szczupła. Pozostałe hormony w normie. Wiecie co to moze znaczyć? Do gina idę dopiero w poniedziałek. Pomóżcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/testosteron-a-ciaza,2418.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ