X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Późny pozytywny wynik testu
Odpowiedz

Późny pozytywny wynik testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ola11261 Nowa

Wysłany: 8 maja, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    W którym dniu DPO/cyklu Wasz test ciążowy był pozytywny? Jestem 4 dni po dniu spodziewanej @ i dzisiejszy test z rana negatywny (cień cienia jeśli już ale jestem absolutnie niepewna), mimo to nadal ani śladu @ i czuję się inaczej (mdłości, ból głowy, zgaga itd). Dajcie znać czy któraś z Was tak miała :)

• Po_prostu_Ola Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak długie masz standardowo cykle? Ja mam 24-28 dni, owulacja już w 10 dc, a słaba kreska wychodziła mi nie wcześniej niż w 28 dc (w pierwszej ciąży chyba nawet dopiero 30 dc się testowałam i wyszła też dość słaba kreska 😉). Jestem dość skrajnym przypadkiem, bo ta podróż zygoty trwa baaardzo długo u mnie (nie mam pojęcia czemu), implantacja też (3 dni mam plamienie).

Trzymam kciuki, żebyś miała podobnie 👍

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Julian ♥️ cc - ułożenie miednicowe
    2.2021 Witold ♥️ cc - stan po pierwszym cc
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔😭
    14.02.2025 walentynkowe plamienie implementacyjne ♥️
    26.03.2025 CRL 2,7cm, FHR 174
    15.04.2025 I badanie prenatalne - trzeci chłopiec ♥️♥️♥️
    12.05.2025 kolejna wizyta
    04.06.2025 II badanie prenatalne
    22.10.2025 TP

_______
    Trombofilia wrodzona, czwarta ciąża na Clexanie
  • Anett9300 Nowa

Wysłany: 11 maja, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 15 dni temu miałam zastrzyk Ovitrelle. Niestety dziś test negatywny. Myślicie że jeszcze jest szansa, że cos się ruszy czy raczej niż z tego. To mój 31dc. Zwykle mam 26-28 dni.

• Stresik Znajoma

Wysłany: 14 maja, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie ciągle zastanawiam czy juz u mnie w tym cyklu sie nie udalo czy jest jeszcze szansa zajścia.

Transfer mialam 05.05 jednego zarodka. Beta mialam zrobic 19.05 i 21.05. Dzis pokusił mnie diabeł i zrobilam w domu test z moczu i negatywny :(. Myślicie, ze jak zrobię za tydzień badanie krwi jak mowila lekarka, to jest jeszcze szansa na wynik pozytywny czyli ciaze?

• Barborka28 Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresik wrote:
    Ja tez sie ciągle zastanawiam czy juz u mnie w tym cyklu sie nie udalo czy jest jeszcze szansa zajścia.

Transfer mialam 05.05 jednego zarodka. Beta mialam zrobic 19.05 i 21.05. Dzis pokusił mnie diabeł i zrobilam w domu test z moczu i negatywny :(. Myślicie, ze jak zrobię za tydzień badanie krwi jak mowila lekarka, to jest jeszcze szansa na wynik pozytywny czyli ciaze?
    A ilu dniowy był zarodek? Najlepiej z porannego moczu robić teściki, przytulam za tą niepewnosc 🫂 są przypadki że leniuszki zarodki,które później się implantuja i są z tego zdrowe bobasy✊️🍀 kciuki

29lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔
    ❄️ 4.2.2. CB💔
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ