X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Późny pozytywny wynik testu
Odpowiedz

Późny pozytywny wynik testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ola11261 Nowa

Wysłany: 8 maja, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    W którym dniu DPO/cyklu Wasz test ciążowy był pozytywny? Jestem 4 dni po dniu spodziewanej @ i dzisiejszy test z rana negatywny (cień cienia jeśli już ale jestem absolutnie niepewna), mimo to nadal ani śladu @ i czuję się inaczej (mdłości, ból głowy, zgaga itd). Dajcie znać czy któraś z Was tak miała :)

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 9 maja, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak długie masz standardowo cykle? Ja mam 24-28 dni, owulacja już w 10 dc, a słaba kreska wychodziła mi nie wcześniej niż w 28 dc (w pierwszej ciąży chyba nawet dopiero 30 dc się testowałam i wyszła też dość słaba kreska 😉). Jestem dość skrajnym przypadkiem, bo ta podróż zygoty trwa baaardzo długo u mnie (nie mam pojęcia czemu), implantacja też (3 dni mam plamienie).

Trzymam kciuki, żebyś miała podobnie 👍

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔😭
    .....
    22.10.2025 TP Syn III 🤞

_______
    Trombofilia wrodzona, każda ciąża na Clexanie

Obniżone parametry nasienia u męża, łącznie 7 lat starań o spełnienie marzeń 🫢
  • Anett9300 Ekspertka

Wysłany: 11 maja, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 15 dni temu miałam zastrzyk Ovitrelle. Niestety dziś test negatywny. Myślicie że jeszcze jest szansa, że cos się ruszy czy raczej niż z tego. To mój 31dc. Zwykle mam 26-28 dni.

• Stresik Koleżanka

Wysłany: 14 maja, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie ciągle zastanawiam czy juz u mnie w tym cyklu sie nie udalo czy jest jeszcze szansa zajścia.

Transfer mialam 05.05 jednego zarodka. Beta mialam zrobic 19.05 i 21.05. Dzis pokusił mnie diabeł i zrobilam w domu test z moczu i negatywny :(. Myślicie, ze jak zrobię za tydzień badanie krwi jak mowila lekarka, to jest jeszcze szansa na wynik pozytywny czyli ciaze?

• Barborka28 Ekspertka

Wysłany: 14 maja, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresik wrote:
    Ja tez sie ciągle zastanawiam czy juz u mnie w tym cyklu sie nie udalo czy jest jeszcze szansa zajścia.

Transfer mialam 05.05 jednego zarodka. Beta mialam zrobic 19.05 i 21.05. Dzis pokusił mnie diabeł i zrobilam w domu test z moczu i negatywny :(. Myślicie, ze jak zrobię za tydzień badanie krwi jak mowila lekarka, to jest jeszcze szansa na wynik pozytywny czyli ciaze?
    A ilu dniowy był zarodek? Najlepiej z porannego moczu robić teściki, przytulam za tą niepewnosc 🫂 są przypadki że leniuszki zarodki,które później się implantuja i są z tego zdrowe bobasy✊️🍀 kciuki

31lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔 c.s.
    ❄️ 4.2.2. 5tydzień💔c.s.
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️ c.s.(accofil, encorton, estrofem, prolutex, ultrogestan, besins, acard75)
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
    10+5 4,59cm crl 164❤️
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ