Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Późny pozytywny wynik testu
Odpowiedz

Późny pozytywny wynik testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ola11261 Nowa

Wysłany: 8 maja 2025, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    W którym dniu DPO/cyklu Wasz test ciążowy był pozytywny? Jestem 4 dni po dniu spodziewanej @ i dzisiejszy test z rana negatywny (cień cienia jeśli już ale jestem absolutnie niepewna), mimo to nadal ani śladu @ i czuję się inaczej (mdłości, ból głowy, zgaga itd). Dajcie znać czy któraś z Was tak miała :)

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2025, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak długie masz standardowo cykle? Ja mam 24-28 dni, owulacja już w 10 dc, a słaba kreska wychodziła mi nie wcześniej niż w 28 dc (w pierwszej ciąży chyba nawet dopiero 30 dc się testowałam i wyszła też dość słaba kreska 😉). Jestem dość skrajnym przypadkiem, bo ta podróż zygoty trwa baaardzo długo u mnie (nie mam pojęcia czemu), implantacja też (3 dni mam plamienie).

Trzymam kciuki, żebyś miała podobnie 👍

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔
    10.2025 Syn III ♥️
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2025, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 15 dni temu miałam zastrzyk Ovitrelle. Niestety dziś test negatywny. Myślicie że jeszcze jest szansa, że cos się ruszy czy raczej niż z tego. To mój 31dc. Zwykle mam 26-28 dni.

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍

🌸03.2026 ⏸️
    7.03 (12dpo) beta 31,75
    9.03 (14dpo) beta 95,17
    11.03 (16dpo) beta 239,76
    13.03 (18dpo) beta 569,37

Czekamy na synka 🩵 😍😍😍

preg.png
  • Stresik Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2025, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie ciągle zastanawiam czy juz u mnie w tym cyklu sie nie udalo czy jest jeszcze szansa zajścia.

Transfer mialam 05.05 jednego zarodka. Beta mialam zrobic 19.05 i 21.05. Dzis pokusił mnie diabeł i zrobilam w domu test z moczu i negatywny :(. Myślicie, ze jak zrobię za tydzień badanie krwi jak mowila lekarka, to jest jeszcze szansa na wynik pozytywny czyli ciaze?

• Barborka28 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2025, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresik wrote:
    Ja tez sie ciągle zastanawiam czy juz u mnie w tym cyklu sie nie udalo czy jest jeszcze szansa zajścia.

Transfer mialam 05.05 jednego zarodka. Beta mialam zrobic 19.05 i 21.05. Dzis pokusił mnie diabeł i zrobilam w domu test z moczu i negatywny :(. Myślicie, ze jak zrobię za tydzień badanie krwi jak mowila lekarka, to jest jeszcze szansa na wynik pozytywny czyli ciaze?
    A ilu dniowy był zarodek? Najlepiej z porannego moczu robić teściki, przytulam za tą niepewnosc 🫂 są przypadki że leniuszki zarodki,które później się implantuja i są z tego zdrowe bobasy✊️🍀 kciuki

31lat
    🦀🤛2023🏆
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔 c.s.
    ❄️ 4.2.2. 5tydzień💔c.s.
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️ c.s.(accofil, encorton, estrofem, prolutex, ultrogestan, besins, acard75)
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
    10+5 4,59cm crl 164❤️
    21.01 4kg 60cm Misia🩵
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ