X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytwna beta, progesteron 1,48
Odpowiedz

pozytwna beta, progesteron 1,48

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w soote zrobiłam test, wyszła blada kreska, w poniedziałek beta 14 a progesteron 1,48
    Learka powiedziała, że nie ma szans z takim progesteronem i mam czekać na okres, ale zrobiłam dziś betę wynik 22.
    Do tego zaczęłam plamić.. :/ Spotkałyście się z czymś podobnym?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy progu 9 beta doszła do 300 i już tylko spadała, niestety raczej gin ma racje i będzie ciąża biochemiczna :( przy takim progu raczej bez szans na implantację, przykro mi :( jestem aktualne w podobnej sytuacji i mam czekać na @, choć nie z winy progesteronu tym razem :(
    Tule mocno, wiem jak trudno czekać i najlepiej udawać że nic się nie wydarzyło...

ds022el.png

u4uGp2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ