Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytwna beta, progesteron 1,48
Odpowiedz

pozytwna beta, progesteron 1,48

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w soote zrobiłam test, wyszła blada kreska, w poniedziałek beta 14 a progesteron 1,48
    Learka powiedziała, że nie ma szans z takim progesteronem i mam czekać na okres, ale zrobiłam dziś betę wynik 22.
    Do tego zaczęłam plamić.. :/ Spotkałyście się z czymś podobnym?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy progu 9 beta doszła do 300 i już tylko spadała, niestety raczej gin ma racje i będzie ciąża biochemiczna :( przy takim progu raczej bez szans na implantację, przykro mi :( jestem aktualne w podobnej sytuacji i mam czekać na @, choć nie z winy progesteronu tym razem :(
    Tule mocno, wiem jak trudno czekać i najlepiej udawać że nic się nie wydarzyło...

ds022el.png

u4uGp2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ