Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pozytywna beta 7 tygodni po poronieniu
Odpowiedz

Pozytywna beta 7 tygodni po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kacha1995 Znajoma

Wysłany: 29 stycznia, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Nie wiem co myśleć i troszkę się martwię . Ciaze poroniłam 12 grudnia - był to początek 13 tygodnia . Serce najprawdopodobniej przestało bić w połowie 11. 4 dni hospitalizacji i potem 3 tygodnie antybiotyku, bo nie mogłam się oczyścić do końca. Dzisiaj juz koniec 7 tygodnia od poronienia a dalej nie dostałam miesiączki. Wczoraj poszłam na betę żeby sprawdzić czy może nie wszystko się jeszcze oczyściło, wynik 2,46 przy normie <1. Dzisiaj powtórzyłam równo po 24h badanie i wynik 2,53. Naczytałam się o zasniadzie itp i trochę się martwię. Krwawić przestałam 2-3 tygodnie temu ,od ok tygodnia do dzisiaj utrzymują się pojedyncze brązowe plamienia. Ginekolog każe czekać do miesiączki i wtedy zgłosić się na wizytę . Ale mi nie daje to spokoju . Czy macie może pomysł czemu tak jest , czemu ta beta minimalnie w ciągu jednego dnia wzrosła ?? Nie sądzę , że tak wychodziłaby ciąża . Ale jej nie wykluczam, bo możliwość była . Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ