Pozytywny test a owulacja
-
Czesc staramy się o dziecko bardzo długo
Od kwietnia dostałam tabletki duphaston obecnie według kalendarzyka mam owulację ale robiłam testy ciazowe 4 i wyszły z blada kreska ale pozytywne czy to oznacza ciążę?
Do ginekologa mam termin na wrzesień i szukam wczesniej cały czaskarolaEM lubi tę wiadomość
-
Mama2506 wrote:Czesc staramy się o dziecko bardzo długo
Od kwietnia dostałam tabletki duphaston obecnie według kalendarzyka mam owulację ale robiłam testy ciazowe 4 i wyszły z blada kreska ale pozytywne czy to oznacza ciążę?
Do ginekologa mam termin na wrzesień i szukam wczesniej cały czas
Jeżeli wyszła jasna kreska to prawdopodobnie dlatego że to bardzo wczesna ciaza I stężenie Bhcg jest jeszcze małe najlepiej wykonać badanie z krwi i w razie pozytywnego wyniku sprawdzić przyrost po 48h. Powodzenia 🍀karolaEM lubi tę wiadomość
-
Mama2506 wrote:Czesc staramy się o dziecko bardzo długo
Do ginekologa mam termin na wrzesień i szukam wczesniej cały czas
Koniecznie powtórz test z porannego moczu, a najlepiej zrób Betę. Będziesz miała czarno na białym. U mnie przed wczoraj Pink TEST płytkowy o czułości 20mlU wykazał dwie grube widoczne krechy, wczoraj zrobiłam bete i wynik ujemny <0,2mlU/ml. Więc wskazuje na to, że ciąży nie ma. Także niektóre testy oszukują. Zrób bete. Będziesz pewna na 100%. Powodzenia i daj znać co wyszło.Karolina 👩 33
Krzysiek 🧔 30
Starania o 👶 od Maja 2017
PCOS zdiagnozowane
1 biochem maj 2021
14.07.2021 Pink Test II
15.07.2021 Beta ujemna <0,2mlU/ml
walczymy dalej -