Pozytywny test - co dalej..
-
nick nieaktualnyBeta?? dla potwierdzenia czy test nie jest falszywie dodatni? po dwoch dniach powtorzyc bete zobaczyc czy ładnie przyrasta
a potem wizyta u ginekologa a kiedy pojdziesz do ginekologa to zalezy czy masz problemy zdrowotne z hormonami np. bo jesli nie to spokojnie mozesz pojsc na wizyte kolo 6 tyg ciazy a jesli przyjmulesz jakies leki hormony to im szybciej pojedziesz tym lepiej bo pewnie bedzie chcial Ci zlecic badania aby sprawdzic czy wszystko jest ok. i ewentualnie dawki zmienic -
Nie przyjmuje żadnych hormonów. To był mój 3cs po ślubie...
Bety noe robiłam jeszcze.. Opieram sie niestety na tych trzech marnych testach ciążowych ... Nie było podobno zagnieżdżenia w ogole...
Mam prace jaka mam i w sumie chciałabym iść jak najszybciej po prostu na zwolnienie zeby nie robic dodatkowego ryzyka.
W pt miałam mieć okres, jesli nie dostanę to w poniedziałek wizyta bedzie za szybka ? -
nick nieaktualnynie zobaczy nic gin na usg. nie mam pojecia Czy na podstawie bety moze Ci wypisac zwolnienie bo nie bylam nigdy w ciazy i nie wiem jak to sie odbywa. ale polecam na wizyte isc z dwoma wynikami bety tym bardziej jak chcesc isc tak szybko na wizyte.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrób betę sprawdź czy przyrasta po 48 h a potem ja bym zrobiła kolejną po kolejnych 48 h. Jak dobrze przyrasta to bym poczekała z wizytą. Coś może być widać przy becie powyżej 1500. Ale to nie koniecznie. A na podstawie bety zwolnienia ciazowego 100% płatnego chyba nie wystawią. Ale mogę się mylić.
-