X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pozytywny test - co dalej..
Odpowiedz

Pozytywny test - co dalej..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natyumi Nowa

Wysłany: 25 października 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie.
    Prosze przede wszystkim o cierpliwość i ewentualnie SPOKOJNE wytłumaczenie bo nikt tego dzisiaj nie potrafi a ja nie wiem co juz o tym myślec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta?? dla potwierdzenia czy test nie jest falszywie dodatni? po dwoch dniach powtorzyc bete zobaczyc czy ładnie przyrasta
    a potem wizyta u ginekologa a kiedy pojdziesz do ginekologa to zalezy czy masz problemy zdrowotne z hormonami np. bo jesli nie to spokojnie mozesz pojsc na wizyte kolo 6 tyg ciazy a jesli przyjmulesz jakies leki hormony to im szybciej pojedziesz tym lepiej bo pewnie bedzie chcial Ci zlecic badania aby sprawdzic czy wszystko jest ok. i ewentualnie dawki zmienic

• Natyumi Nowa

Wysłany: 25 października 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przyjmuje żadnych hormonów. To był mój 3cs po ślubie...
    Bety noe robiłam jeszcze.. Opieram sie niestety na tych trzech marnych testach ciążowych ... Nie było podobno zagnieżdżenia w ogole...
    Mam prace jaka mam i w sumie chciałabym iść jak najszybciej po prostu na zwolnienie zeby nie robic dodatkowego ryzyka.
    W pt miałam mieć okres, jesli nie dostanę to w poniedziałek wizyta bedzie za szybka ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zobaczy nic gin na usg. nie mam pojecia Czy na podstawie bety moze Ci wypisac zwolnienie bo nie bylam nigdy w ciazy i nie wiem jak to sie odbywa. ale polecam na wizyte isc z dwoma wynikami bety tym bardziej jak chcesc isc tak szybko na wizyte.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natyumi wrote:
    Nie było podobno zagnieżdżenia w ogole...

chyba czegoś nie rozumiem
    Jesli masz pozytywny test ciazowy to bylo zagniezdzenie..

Mona_M lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób betę sprawdź czy przyrasta po 48 h a potem ja bym zrobiła kolejną po kolejnych 48 h. Jak dobrze przyrasta to bym poczekała z wizytą. Coś może być widać przy becie powyżej 1500. Ale to nie koniecznie. A na podstawie bety zwolnienia ciazowego 100% płatnego chyba nie wystawią. Ale mogę się mylić.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ