X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PRENALEN - czy któraś stosuje?
Odpowiedz

PRENALEN - czy któraś stosuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:-) Czy któraś z Was stosuje Prenalen? A jeśli tak, to który? Skończył mi się kwas foliowy i zastanawiam się czy nie zamienić go właśnie na Prenalen:-)
    Pozdrawiam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:13

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy zestaw witamin z kwasem foliowym będzie dobry podczas starań. Porównaj jego skład z innymi preparatami femibion czy falvit mama i wybierz sama. Ewentualnie poproś farmaceutę o poradę.

Ja biorę falvit mama tak mi poleciła aptekarka. :)

Magda lena, wredota lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :-) Tylko ja biorę jeszcze olej z wiesiołka i olej lniany i nie chciałabym przesadzic:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ