X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PRENALEN - czy któraś stosuje?
Odpowiedz

PRENALEN - czy któraś stosuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:-) Czy któraś z Was stosuje Prenalen? A jeśli tak, to który? Skończył mi się kwas foliowy i zastanawiam się czy nie zamienić go właśnie na Prenalen:-)
    Pozdrawiam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:13

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy zestaw witamin z kwasem foliowym będzie dobry podczas starań. Porównaj jego skład z innymi preparatami femibion czy falvit mama i wybierz sama. Ewentualnie poproś farmaceutę o poradę.

Ja biorę falvit mama tak mi poleciła aptekarka. :)

Magda lena, wredota lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :-) Tylko ja biorę jeszcze olej z wiesiołka i olej lniany i nie chciałabym przesadzic:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ