Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PRENALEN - czy któraś stosuje?
Odpowiedz

PRENALEN - czy któraś stosuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:-) Czy któraś z Was stosuje Prenalen? A jeśli tak, to który? Skończył mi się kwas foliowy i zastanawiam się czy nie zamienić go właśnie na Prenalen:-)
    Pozdrawiam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:13

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy zestaw witamin z kwasem foliowym będzie dobry podczas starań. Porównaj jego skład z innymi preparatami femibion czy falvit mama i wybierz sama. Ewentualnie poproś farmaceutę o poradę.

Ja biorę falvit mama tak mi poleciła aptekarka. :)

Magda lena, wredota lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :-) Tylko ja biorę jeszcze olej z wiesiołka i olej lniany i nie chciałabym przesadzic:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ