X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PRENALEN - czy któraś stosuje?
Odpowiedz

PRENALEN - czy któraś stosuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:-) Czy któraś z Was stosuje Prenalen? A jeśli tak, to który? Skończył mi się kwas foliowy i zastanawiam się czy nie zamienić go właśnie na Prenalen:-)
    Pozdrawiam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:13

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy zestaw witamin z kwasem foliowym będzie dobry podczas starań. Porównaj jego skład z innymi preparatami femibion czy falvit mama i wybierz sama. Ewentualnie poproś farmaceutę o poradę.

Ja biorę falvit mama tak mi poleciła aptekarka. :)

Magda lena, wredota lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :-) Tylko ja biorę jeszcze olej z wiesiołka i olej lniany i nie chciałabym przesadzic:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ