X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PRENALEN - czy któraś stosuje?
Odpowiedz

PRENALEN - czy któraś stosuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:-) Czy któraś z Was stosuje Prenalen? A jeśli tak, to który? Skończył mi się kwas foliowy i zastanawiam się czy nie zamienić go właśnie na Prenalen:-)
    Pozdrawiam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:13

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy zestaw witamin z kwasem foliowym będzie dobry podczas starań. Porównaj jego skład z innymi preparatami femibion czy falvit mama i wybierz sama. Ewentualnie poproś farmaceutę o poradę.

Ja biorę falvit mama tak mi poleciła aptekarka. :)

Magda lena, wredota lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :-) Tylko ja biorę jeszcze olej z wiesiołka i olej lniany i nie chciałabym przesadzic:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ