X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PreSeed

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos uzywal zelu preseed? Ja mam teraz i conceive plus i ten. Nie wiem ktory wyprobowac i chcialabym poznac opinie

• agattee Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywalam PreSeed w 3 cyklu staran i sie nie udalo. W poprzednim uzywalam Conceive i tez sie nie udalo. W aktualnym uzywam tez Conceive ale sporadycznie i w bardzo malych ilosciach i... miejmy nadzieje, ze zaskoczylo bo dzis widze bladziocha ! :)

Zaruzaz lubi tę wiadomość

wff22n0ab6iac00e.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ