X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PreSeed

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos uzywal zelu preseed? Ja mam teraz i conceive plus i ten. Nie wiem ktory wyprobowac i chcialabym poznac opinie

• agattee Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywalam PreSeed w 3 cyklu staran i sie nie udalo. W poprzednim uzywalam Conceive i tez sie nie udalo. W aktualnym uzywam tez Conceive ale sporadycznie i w bardzo malych ilosciach i... miejmy nadzieje, ze zaskoczylo bo dzis widze bladziocha ! :)

Zaruzaz lubi tę wiadomość

wff22n0ab6iac00e.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ