Problemy techniczne
-
Dziewczyny czy tylko u mnie nawala OF? Leze sobie w wyrku z tabletem, chce uzupelnic wykres o tempke i wczorajszy sluz, a tu cuda... . Wpisuje, zatwierdzam, patrze na wykres a tu brak kilku temperatur, lekow, objawow, jaki olej rybki jednego dnia podobno bralam. Obserwacje czesciowe. Nie wiem ile zdolam odtworzyc, ale.... CO SIE DZIEJE?!
-
mi też się pokazuje ostatnio co jakiś czas nie mój wykres. Jakieś dziwne dane, dziwne leki i objawy. Po -10 minutach wraca wszystko na swoje miejsce. Troszkę irytujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 13:07
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
u mnie ovu wariował wczoraj, nie mogłam dodawać postów albo jeden dodawał się kilkanaście razy, z wykresem problemów nie miałam ale nie widziałam przez jakiś czas wykresu jednej z przyjaciółek, może administrator przenosi nas na inne serwery stąd to zamieszanie
Eklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dostalam ms gratis, ale za to, ze wymazalo mi badz pozmienialo dane od 16 dc, 80% wymazalo, 10 % pozmienialo a 10% pozostalo bez zmian. Co zdolalam z pamieci odtworzyc to odtworzylam, ale i tak to bylo przykre przezycie bo klka lat bylam na konkurencyjnej stronie, na ktorej takie rzeczy nie mialy miejsca. Coz... chociaz miesiac gratis wpadl, moze i "wpadke" zalicze
-
Ja podalam rzeczowo, ze nie wpisywalam tego a tamto tak, ze to na 100% a tamto nie, wypisalam kilka konkretow w punktach, bo serio myslalam, ze zawalu dostanu, pierwsz cykl od dawien dawna skrupulatnie prowadzony z notatkami ((ktore stracilam od 16 dc) poszedl na marne. Pisalam ze nie robie testow owu, ale ucze sie wyznaczania plodnosci z mikroskopem i sliną stad minusy i plusy, a notatki byly cenne. Moze to ich ujelo.. nie wiem, ale wiem, ze jutro uzupelniajac z rana wykres o tempke zroie to z dusza na ramieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 00:02
-
Landryneczka wrote:Ja też nie mogłam postów dodać wczoraj ani napisać komuś czy u siebie pod wykresem . Dziwne . Też nic nie dostałam ;P
Dodam, ze wykres z dzis ("uszkodzony") sprawdzilam na androidzie i na windowskie, straty te same. -
nick nieaktualny
-