Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problemy techniczne
Odpowiedz

Problemy techniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy tylko u mnie nawala OF? Leze sobie w wyrku z tabletem, chce uzupelnic wykres o tempke i wczorajszy sluz, a tu cuda... . Wpisuje, zatwierdzam, patrze na wykres a tu brak kilku temperatur, lekow, objawow, jaki olej rybki jednego dnia podobno bralam. Obserwacje czesciowe. Nie wiem ile zdolam odtworzyc, ale.... CO SIE DZIEJE?!

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie parę razy było tak,że na lapku nie mogłam nic wpisać w wykres a na tel wpisywałam bez problemu.

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też się pokazuje ostatnio co jakiś czas nie mój wykres. Jakieś dziwne dane, dziwne leki i objawy. Po -10 minutach wraca wszystko na swoje miejsce. Troszkę irytujące :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 13:07

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ovu wariował wczoraj, nie mogłam dodawać postów albo jeden dodawał się kilkanaście razy, z wykresem problemów nie miałam ale nie widziałam przez jakiś czas wykresu jednej z przyjaciółek, może administrator przenosi nas na inne serwery stąd to zamieszanie

Eklerka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj wogóle były jakieś zmiany serwerów, o 16 to nawet info było, że jest przerwa techniczna, więc coś pewnie grzebią informatycy :)

20141018620520.png
    200710173338.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dostalam za free konto premium na miecha ;)w ramach rekompensaty za wczorajsze problemy ;) Wy tez dostalyscie?czy to za to ze im maila wyslalam z info o problemie

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam problem z tym, że nie mogłam polubić żadnego posta ani napisać wiadomości, bo w chwili gdy klikałam na "wyślij", przenosiło mnie do początku strony :/ Ale ok. 20 już wszystko działało :)
    Ja żadnego konta premium nie dostałam :D

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dostalam ms gratis, ale za to, ze wymazalo mi badz pozmienialo dane od 16 dc, 80% wymazalo, 10 % pozmienialo a 10% pozostalo bez zmian. Co zdolalam z pamieci odtworzyc to odtworzylam, ale i tak to bylo przykre przezycie bo klka lat bylam na konkurencyjnej stronie, na ktorej takie rzeczy nie mialy miejsca. Coz... chociaz miesiac gratis wpadl, moze i "wpadke" zalicze :P

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ostatnio mówiłam, że prowadzę dodatkowo kalendarzyk z temperaturami to się ze mnie śmiali. Bo ovu nigdy nie nawala. Ehe :P

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podalam rzeczowo, ze nie wpisywalam tego a tamto tak, ze to na 100% a tamto nie, wypisalam kilka konkretow w punktach, bo serio myslalam, ze zawalu dostanu, pierwsz cykl od dawien dawna skrupulatnie prowadzony z notatkami ((ktore stracilam od 16 dc) poszedl na marne. Pisalam ze nie robie testow owu, ale ucze sie wyznaczania plodnosci z mikroskopem i sliną stad minusy i plusy, a notatki byly cenne. Moze to ich ujelo.. nie wiem, ale wiem, ze jutro uzupelniajac z rana wykres o tempke zroie to z dusza na ramieniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 00:02

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja też nie mogłam postów dodać wczoraj ani napisać komuś czy u siebie pod wykresem . Dziwne . Też nic nie dostałam ;P
    Mialam wczoraj to samo.
    Dodam, ze wykres z dzis ("uszkodzony") sprawdzilam na androidzie i na windowskie, straty te same.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nic nie uszkodził dostałam mail ze dostaję konto Premium w ramach rekompensaty za wczorajsze problemy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ