#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Histeroskopia na te polipy które prawdopodobnie mam. Cały czas gin mówi że kiepsko widać bo byłam u niej ostatnio w jak ona twierdzi momencie kiedy słabo widać czyli przed @ ale ostatnio właśnie byłam ponad 2 tyg po @ więc wydaje mi się że powinna dobrze widzieć te polipy. Zrobiła też mi cytologię więc jeszcze jednego badania nie wiem jak wyszło. Teraz mam się zgłosić w dniu rozpoczęcia @ chce mi zrobić już na NFZ wszystkie badania powtórzyć i zapisać na termin. Kurde dziewczyny trochę się zastanawiam czy jest sens robić zabieg jak nie ma pewności z tymi polipami
-
Ja tez mam polip, który byl widoczny na usg okolo 14 dc i kolejne usg go potwierdzilo, ale gin mi mowila ze najlepiej isc na usg zaraz po @ wtedy sluzowka jest cienka jeszcze i dobrze widac. Wiec moze spróboj zaraz po ustaniu krwawienia.
Polipy raczej lepiej usuwac bo moge przeszkadzac w zagniezdzeniu zarodka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 16:57
-
a ja jestem w okresie okołoowulacyjnym nie ma mi kto usg zrobić, bo moja pani doktor na urlopie więc nawet nie będę wiedziała czy była owulka czy nie ale żadnego kłucia w jajnikach nie było, więc jest nadzieja, że torbieli też nie było :>
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Z tymi cyklami to maaasakra.. A niby pod względem tych badań wszystko ok i pięknie. Nie wiem już sama co jest powodem, boję się tej histeroskopii zastanawiam się czy nie iść do innego gina żeby się upewnić z tymi polipami. Oczywiście najlepiej jakby się okazało że 9 miesięcy @ z głowy ale to raczej nie.. Jakoś się nie czuje żeby coś się zadziało a i nie staraliśmy się jakoś tak żeby pilnować ovu i tak dalej
-
KattQ wrote:Z tymi cyklami to maaasakra.. A niby pod względem tych badań wszystko ok i pięknie. Nie wiem już sama co jest powodem, boję się tej histeroskopii zastanawiam się czy nie iść do innego gina żeby się upewnić z tymi polipami. Oczywiście najlepiej jakby się okazało że 9 miesięcy @ z głowy ale to raczej nie.. Jakoś się nie czuje żeby coś się zadziało a i nie staraliśmy się jakoś tak żeby pilnować ovu i tak dalej
Mysle ze moze lepiej skonsultować z innym ginem jednak ta histeroskopie. -
dziewczyny czym się różni hsg od histeroskopii? Ktoś mi to tak po ludzku potrafi wytłumaczyć?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:W tym 2gim temacie Ci opisałamPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Hej dziewczyny ja w niedziele początek @ pierwszy raz od dawna w terminie. Zgłosiłam się do mojej gin ale jeszcze nie wyznaczyła terminu wizyty, bo teraz mam iść do niej na NFZ czekam na odpowiedź od niej od wczoraj zobaczymy jak dalej się potoczy. U was jakieś dobre wieści?
-
KattQ wrote:Hej dziewczyny ja w niedziele początek @ pierwszy raz od dawna w terminie. Zgłosiłam się do mojej gin ale jeszcze nie wyznaczyła terminu wizyty, bo teraz mam iść do niej na NFZ czekam na odpowiedź od niej od wczoraj zobaczymy jak dalej się potoczy. U was jakieś dobre wieści?