progesteron interpretacja pomożecie .?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . Mój wynik progesteron to >190,8 nmol/l
a zakres wartości prawidłowych to w jednostka w nmol/l
Faza foliklutelana 0.6-4.7
Środek cyklu 2.4-9.4
Faza lutelana 5.3 -86.0
Badania robiłam w 21 cyklu . Czy aż tak źle jest .? Czy mocno zawyżona ? ; (Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:03
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
No tak . Wybiorę się tylko czekam na okres , bo zlecił wykonanie jeszcze innych hormonów w 1-3 cyklu . Chodzę prywatnie do lekarza wiec nie chce aż tyle przepłacać .. zastanawiam się czy może ten za wysoki progesteron jest przyczyną ciągłego braku ciąży
. ? Może organizm przyjmuje ze jestem juz temu nie dochodzi do zapłodnienia .? . Eh
słyszeliście bądź czytaliście coś czy ktoś może przy aż tak dużym stężeniu zaszedł w ciążę .? .
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
Ajej ; ( . Czekam aż przyjdzie @ A Tu nic . ; ( . A chciałam zrobić jjak najszybciej badania które zlecił lekarz w 1-3 dniu cyklu .. ; ( . A teraz nici , a człowiek się cieszy ze szybko zrobi badania i może w końcu dowie się co jest nie tak .. eh . Na ciążę nie liczę bo po tylu latach miałaby zdążyć się Cud bez żadnych wspomagaczy. ?.
Eh . BezsilZaczynamy starania o 2 dzieciątko -
nick nieaktualny
-
Cześć . Przedxchwila zrobiłam test i wyszły niby 2 kreski . Druga taka jasna ale jest . Wstawiam zdjęcie .
Piszcie co myślicie ..
ale mam nadzieje ze to to ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:26
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko