Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne projektowanie dobrego wsparcia psychologicznego
Odpowiedz

projektowanie dobrego wsparcia psychologicznego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • StaraczkaBadaczka Nowa

Wysłany: 17 lutego, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane staraczki, przychodzę do Was z prośbą ale też mam nadzieję, że dzięki temu w przyszłości będę mogła dać więcej od siebie. Swoje starania o dziecko rozpoczęłam 5 lat temu i bardzo przez to podupadłam psychicznie, na szczęście trafiłam na cudownego psychologa, który dał mi niesamowite wsparcie i szanse na rozwój. Sama zaraz mam nadzieję, że zostanę psychologiem i wraz z promotorką planujemy opracować model dobrego wsparcia dla osób cierpiących na niepłodność. Dlatego badamy różne aspekty życia, które mogłyby stanowić zasób dla osób w tak trudnej sytuacji, odnosimy się do strefy seksualnej ale także samooceny, prężności psychologicznej, satysfakcji z życia. Ja wiem co mi pomogło i na czym zbudowałam swoją siłę, ale jestem tylko jednostką, a potrzebuję sporej grupy, żeby potwierdzić, w którą stronę warto iść i na czym budować dobry model terapii.
    Dlatego ogromnie was proszę o wypełnienie ankiety i pokazanie jej także swojemu partnerowi, a w zamian obiecuję, jeśli byłoby takie zainteresowanie podzielić się wynikami badania.
    Z góry dziękuję, życzę pięknego wieczoru, siły i wytrwałości, a także miłości do siebie samych 🙂!
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaKaZegQJ70CTyW-2o2SKgQ-xAam9-TiETc-lDadFtHmAUzQ/viewform?usp=sf_link

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ