X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne projektowanie dobrego wsparcia psychologicznego
Odpowiedz

projektowanie dobrego wsparcia psychologicznego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • StaraczkaBadaczka Nowa

Wysłany: 17 lutego 2024, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane staraczki, przychodzę do Was z prośbą ale też mam nadzieję, że dzięki temu w przyszłości będę mogła dać więcej od siebie. Swoje starania o dziecko rozpoczęłam 5 lat temu i bardzo przez to podupadłam psychicznie, na szczęście trafiłam na cudownego psychologa, który dał mi niesamowite wsparcie i szanse na rozwój. Sama zaraz mam nadzieję, że zostanę psychologiem i wraz z promotorką planujemy opracować model dobrego wsparcia dla osób cierpiących na niepłodność. Dlatego badamy różne aspekty życia, które mogłyby stanowić zasób dla osób w tak trudnej sytuacji, odnosimy się do strefy seksualnej ale także samooceny, prężności psychologicznej, satysfakcji z życia. Ja wiem co mi pomogło i na czym zbudowałam swoją siłę, ale jestem tylko jednostką, a potrzebuję sporej grupy, żeby potwierdzić, w którą stronę warto iść i na czym budować dobry model terapii.
    Dlatego ogromnie was proszę o wypełnienie ankiety i pokazanie jej także swojemu partnerowi, a w zamian obiecuję, jeśli byłoby takie zainteresowanie podzielić się wynikami badania.
    Z góry dziękuję, życzę pięknego wieczoru, siły i wytrwałości, a także miłości do siebie samych 🙂!
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaKaZegQJ70CTyW-2o2SKgQ-xAam9-TiETc-lDadFtHmAUzQ/viewform?usp=sf_link

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ