prolaktyna ponizej normy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie. Staraczkom to nie przeszkadza. Zle natomiast, ze odstawilas bromka, bo prl zaraz poszybuje w gore. To jest lek, ktory bierze sie poki nie zobaczy sie 2 kresek na tescie. Jesli nie wrocisz do leku to zaraz wrocisz do poziomu wyjsciowego prolaktyny (sprzed leczenia).
Dawke, mozna zmniejszyc jak sugeruje Cigaretta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakiś czas temu endokrynolog powiedział mi, że nie którym dziewczynom po odstawieniu leku na zbicie prl szybuje bardzo do góry, nawet wyżej niż była przez kuracją a niektórym utrzymuje się tak nisko nadal (bardzo mały odsetek).
Osobiście brałam Dostinex i kiedyś postanowiłam to sprawdzić po sobie - odstawiłam na miesiąc i zrobiłam badania. To było najgłupsze co mogłam zrobić... Ale chciałam być mądrzejsza od lekarza
Potwierdzam to co powiedziała Anatolka - u staraczek prl jak jest ponizej normy to nie jest źle, gorzej jak jest za wysokaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:23
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania, zrobisz jak uwazasz, ale ja, i wyglada na to, ze dziewczyny tez, wiedza, ze odstawiac sie nie powinno. Czasem, ale bardzo rzadko, bardzo, bardzo i najczesciej po wielu latach leczenia, prl daje sobie spokoj i nie rosnie (lek normuje ja na dobre). Po kilku miesiacach nie ma co na to liczyc.
Sprawdzalam na sobie, podobnie jak Livia. -
Kocia, nie da sie jednoznacznie odpowiedziec na Twoje pytanie. Prl normuje sie dosc szybko i jesli okazuje sie, ze to byl jedyny problem to szybko zachodzi sie w ciaze. Sa tez takie przypadki, ze dziewczyny maja prl w normie a ciazy brak - wtedy szuka sie przyczyny dalej i ciazy wcale szybko nie ma.
-