Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktyna poniżej normy
Odpowiedz

Prolaktyna poniżej normy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asja Nowa

Wysłany: 26 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki!! Mam takie pytanie. Od kilku miesięcy przyjmuję dostinex. Odebrałam wczoraj wyniki prolaktyny po obciążeniu. Wynik "0" to 68,1, gdzie norma zaczyna się od 103. Wynik po godzinie to 160,00 czyli nawet nie zwiększyła się 3krotnie. Wizytę u lekarza mam w piątek, ale bardzo jestem ciekawa, czy prolaktyna poniżej normy również jest w porządku. Czy to również nie utrudnia zajścia w ciążę? Może któraś z was miała podobny przypadek?

• pleasure Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:21

Marzec x 2 <3 <3
  • Asja Nowa

Wysłany: 26 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze:) ale mnie ucieszyłaś:) ja do niedawna miałam cykle po prawie 40 dni...ostatni cykl był idealnie 28dniowy, więc pomyślałam, że dostinex działa. A jak odebrałam wyniki to aż mnie zamurowało:) w piątek idę na monitoring, więc mam nadzieje, że również będzie owulacja. Chociaż kilka cykli było bez owulacji... ale jestem dobrej mysli:)

• pleasure Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:21

Marzec x 2 <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ