SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktyna, Tarczyca
Odpowiedz

Prolaktyna, Tarczyca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LENKAQ Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie moja prolaktyna wynosi 30,18 a tarczyca 3,500 czy to przez ten podwyzszony poziom normy nie mogę zajsć w ciąze ?? Powiedzcie jak to u was było, Dzięki

LENKAQ
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj,
    nie chcę ignorować Twojego problemu, ale jest mnóstwo wątków na ten i podobne tematy - poszukaj. Jest wiele Dziewczyn, które służą pomocą na forum - na pewno się czegoś dowiesz.
    Pozdrawiam!

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam najwyższy poziom TSH 4.9. Prolaktynę 33.8 a w czasie leczenia 49,7 i tsh wzrosło do prawie 3. Brałam bromergon długi czas a od 3 lat biorę euthyrox.
    Moim zdaniem powinnaś brać leki i na jedno i na drugie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ