X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prosze o opinie
Odpowiedz

prosze o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, co zrobic, gdy zignoruje 2 tempki przed spadkiem wykres pokazuje mi owulacje..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz powód do zignorowania? Było coś co rzeczywiście mogło wpłynąć na tempke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po samoistnym poronieniu..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chodziło mi o te pomiary które chcesz zignorować - czy wtedy jakoś wyjątkowo krótko albo złe spalas, albo piłas alkohol, często wstawałaś w nocy albo byłaś bardzo zestresowana? Wydaje mi się, ze jeśli mierzylas temperaturę w tych samych warunkach co zwykle to nie ma podstaw do ignorowania - to by było takie troszkę oszukiwanie samej siebie. Może po poronieniu ten cykl będzie nieco inny, może organizm potrzebuje jeszcze czasu żeby dojść do siebie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ