X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prosze o opinie
Odpowiedz

prosze o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, co zrobic, gdy zignoruje 2 tempki przed spadkiem wykres pokazuje mi owulacje..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz powód do zignorowania? Było coś co rzeczywiście mogło wpłynąć na tempke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po samoistnym poronieniu..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chodziło mi o te pomiary które chcesz zignorować - czy wtedy jakoś wyjątkowo krótko albo złe spalas, albo piłas alkohol, często wstawałaś w nocy albo byłaś bardzo zestresowana? Wydaje mi się, ze jeśli mierzylas temperaturę w tych samych warunkach co zwykle to nie ma podstaw do ignorowania - to by było takie troszkę oszukiwanie samej siebie. Może po poronieniu ten cykl będzie nieco inny, może organizm potrzebuje jeszcze czasu żeby dojść do siebie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ