Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prosze o opinie
Odpowiedz

prosze o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, co zrobic, gdy zignoruje 2 tempki przed spadkiem wykres pokazuje mi owulacje..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz powód do zignorowania? Było coś co rzeczywiście mogło wpłynąć na tempke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po samoistnym poronieniu..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chodziło mi o te pomiary które chcesz zignorować - czy wtedy jakoś wyjątkowo krótko albo złe spalas, albo piłas alkohol, często wstawałaś w nocy albo byłaś bardzo zestresowana? Wydaje mi się, ze jeśli mierzylas temperaturę w tych samych warunkach co zwykle to nie ma podstaw do ignorowania - to by było takie troszkę oszukiwanie samej siebie. Może po poronieniu ten cykl będzie nieco inny, może organizm potrzebuje jeszcze czasu żeby dojść do siebie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ