X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prosze o opinie
Odpowiedz

prosze o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, co zrobic, gdy zignoruje 2 tempki przed spadkiem wykres pokazuje mi owulacje..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz powód do zignorowania? Było coś co rzeczywiście mogło wpłynąć na tempke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po samoistnym poronieniu..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chodziło mi o te pomiary które chcesz zignorować - czy wtedy jakoś wyjątkowo krótko albo złe spalas, albo piłas alkohol, często wstawałaś w nocy albo byłaś bardzo zestresowana? Wydaje mi się, ze jeśli mierzylas temperaturę w tych samych warunkach co zwykle to nie ma podstaw do ignorowania - to by było takie troszkę oszukiwanie samej siebie. Może po poronieniu ten cykl będzie nieco inny, może organizm potrzebuje jeszcze czasu żeby dojść do siebie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ