X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prosze o opinie
Odpowiedz

prosze o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, co zrobic, gdy zignoruje 2 tempki przed spadkiem wykres pokazuje mi owulacje..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz powód do zignorowania? Było coś co rzeczywiście mogło wpłynąć na tempke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po samoistnym poronieniu..

• ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chodziło mi o te pomiary które chcesz zignorować - czy wtedy jakoś wyjątkowo krótko albo złe spalas, albo piłas alkohol, często wstawałaś w nocy albo byłaś bardzo zestresowana? Wydaje mi się, ze jeśli mierzylas temperaturę w tych samych warunkach co zwykle to nie ma podstaw do ignorowania - to by było takie troszkę oszukiwanie samej siebie. Może po poronieniu ten cykl będzie nieco inny, może organizm potrzebuje jeszcze czasu żeby dojść do siebie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ