Prosze o pomoc na moje pytanka . Bede wdzieczna
-
Witam . Czy ktos tutaj byl w ciazy a mial okres ? Tzn moj przypadek taki ..
Wieczorne bole glowy , klucie jajnikow , bole pod piersiami i wieczorny bol zoladka , tem 36.8 ( ale w poprzednim cyklu to samo wiec temp nic nie wnosi )
Tylko @ jakby inna .. zywa krew momentami jasnorozowa bez skrzepow .. mniej obfita niz zawsze ale jednak jest . Dzis 6 dc przewaznie byly juz to delikatne plamienia na brazowo a dzis nadal przy podcieraniu jest zywa krew . .nie wiem co o tym myslec . Maz mowi zeby jutro albo jeszcze dzis powtorzyc test o xzulosci 10 i bedzie wiadomo .. czy oby napewno ? Moze to objaw czegos innego ? Poronienia ? ( nie mam bolu ) pozamacicznej ? Biochemicznej ?
A moze zbyt malo progestoronu ?( karmie jeszcze.piersia ale juz 2 lata ale takiego bolu pod piersiami nie mialam znaczy sie mialam jak.zaszlam w pierwsza ciaze ale wtedy bylo brak @ ) . Nie wiem.co myslec ...
Czy moze zaburzona gospodarka hormonalna ? Pomoze ktos
Lekarz 28.12 dopiero
I dodam ze dwa dni przed sposziewana @ test o wartosci 10 wykazal 2 kreski a juz w dniu o czulosci 25 nic nie wykazal i przyszla @ .Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 10:00
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
Maj wrote:Witam . Czy ktos tutaj byl w ciazy a mial okres ? Tzn moj przypadek taki ..
Wieczorne bole glowy , klucie jajnikow , bole pod piersiami i wieczorny bol zoladka , tem 36.8 ( ale w poprzednim cyklu to samo wiec temp nic nie wnosi )
Tylko @ jakby inna .. zywa krew momentami jasnorozowa bez skrzepow .. mniej obfita niz zawsze ale jednak jest . Dzis 6 dc przewaznie byly juz to delikatne plamienia na brazowo a dzis nadal przy podcieraniu jest zywa krew . .nie wiem co o tym myslec . Maz mowi zeby jutro albo jeszcze dzis powtorzyc test o xzulosci 10 i bedzie wiadomo .. czy oby napewno ? Moze to objaw czegos innego ? Poronienia ? ( nie mam bolu ) pozamacicznej ? Biochemicznej ?
A moze zbyt malo progestoronu ?( karmie jeszcze.piersia ale juz 2 lata ale takiego bolu pod piersiami nie mialam znaczy sie mialam jak.zaszlam w pierwsza ciaze ale wtedy bylo brak @ ) . Nie wiem.co myslec ...
Czy moze zaburzona gospodarka hormonalna ? Pomoze ktos
Lekarz 28.12 dopiero
I dodam ze dwa dni przed sposziewana @ test o wartosci 10 wykazal 2 kreski a juz w dniu o czulosci 25 nic nie wykazal i przyszla @ .
Ja nie mam pojęcia, nigdy nie miałam czegos takiego, ale jeśli chcesz zrobić test, to zamiast testu zrobiłabym betę. Ona jest pewna, z testami różnie bywaWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -