Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o pomoc w interpretacji śluzu
Odpowiedz

Proszę o pomoc w interpretacji śluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś mam dziwny śluz, kremowy ale rozciągliwy pierwszy raz taki powiedzcie mi proszę jak go zapisać w owulacji? Miała któraś z was taki śluz ?

• KaJa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekamyNaDrugie wrote:
    Dziewczyny dziś mam dziwny śluz, kremowy ale rozciągliwy pierwszy raz taki powiedzcie mi proszę jak go zapisać w owulacji? Miała któraś z was taki śluz ?

Ja mam akurat taki zawsze przy owulacji. Nigdy nie miałam typowo przeźroczystego rozciągliwego tylko właśnie biały mniej lub bardziej rozciągliwy, czasami tylko taki wodnisty. Ciężko mi jest też zapisać go w aplikacji 😜 myślę, że lepiej kierować sie w zapisywaniu w aplikacji konstystencją tego śluzu a nie kolorem.

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
  • Gosiak123 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś dokładnie to samo, bardzo rozciągliwy ale mleczno biały. Wnioskuję że śluz płodny przechodzi już w ten niepłodny bo wczoraj albo dziś miałam owulację

KaJa lubi tę wiadomość

👩‍🦰 25 l.
    👨‍🦰 29 l.
    👶 2018

Starania o rodzeństwo od styczeń 2021

[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔

Naturalne wspomaganie:
    Pregna Start
    Witamina B6 50mg
    Witamina C
    Zioła ojca Sroki nr 3
    Olej lniany
    MACA
    Magnez

Mój cykl:
    >35 dni
    Owulacja 24 dc
    Krótka faza lutealna (11dni)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ