Witam was ponownie .
co prawda nie staram sie jeszcze o dzidzie zamierzam dopiero zaczac starania we wrzesniu ale zdarzyl nam sie maly incydent z mezem .
Ostatnio doszlo do stosunku bez zabezpieczenia i zakończenia w srodku . bylam pewna ze nie mam plodnych dni i ze do nich daleko ale sie myslilam .. Bylo 3 dni przed planowana owulacja ;/ . wiec niezle zaszalelismy tylko zastanawia mnie czy mogło dojsc do zapłodnienia ? Ogolnie bylo troche w srodku troche na zewnątrz bo wypadl ;p .
I dodam tak nasteonego dnia po owym zblizeniu bylo ok zadnych objawów w dzien tylko wieczorem mocny bol jajnika i lekki skurcz macicy. W ten dzien takze stosunek ale juz z prezerwatywa . Następnego dnia rano zauwazylam plemienia. I tak przez kolejne 2 dni ( coraz mniejsze ) . Teraz mam jakies dziwne czucie w podrzuchu zwlaszcza przy chodzeniu i wieczorne bole krzyża. . w pierwszej ciazy nie mialam takich objawow ale mowia kazda inna .. Jak myslicie ?ma to cos zwiazek z ciaza ? Moze pozamaciczna ?czy moze nadzerka ?badz co inego ?nie mam pozatym innych objawow typu swedzenie i pieczenie.. Czekam na porady . Pozdrawiam: )