X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przed owulacja
Odpowiedz

Przed owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was ponownie . :) co prawda nie staram sie jeszcze o dzidzie zamierzam dopiero zaczac starania we wrzesniu ale zdarzyl nam sie maly incydent z mezem . :)
    Ostatnio doszlo do stosunku bez zabezpieczenia i zakończenia w srodku . bylam pewna ze nie mam plodnych dni i ze do nich daleko ale sie myslilam .. Bylo 3 dni przed planowana owulacja ;/ . wiec niezle zaszalelismy tylko zastanawia mnie czy mogło dojsc do zapłodnienia ? Ogolnie bylo troche w srodku troche na zewnątrz bo wypadl ;p .
    I dodam tak nasteonego dnia po owym zblizeniu bylo ok zadnych objawów w dzien tylko wieczorem mocny bol jajnika i lekki skurcz macicy. W ten dzien takze stosunek ale juz z prezerwatywa . Następnego dnia rano zauwazylam plemienia. I tak przez kolejne 2 dni ( coraz mniejsze ) . Teraz mam jakies dziwne czucie w podrzuchu zwlaszcza przy chodzeniu i wieczorne bole krzyża. . w pierwszej ciazy nie mialam takich objawow ale mowia kazda inna .. Jak myslicie ?ma to cos zwiazek z ciaza ? Moze pozamaciczna ?czy moze nadzerka ?badz co inego ?nie mam pozatym innych objawow typu swedzenie i pieczenie.. Czekam na porady . Pozdrawiam: )

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2017, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie panikować i poczekać. Na pewno nie doszukiwać się niczego- będzie to będzie. A jak nie wpadliście to chyba też tragedii nie będzie. Do września niedaleko.

• Maj Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , tak . jak będzie to będzie. Dam znac :) . pod koniec tyg zrobie test i dam znac .. Pozdrawiamy

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 dni przed owulacja to jest spora szansa na dzidzię.
    Czemu akurat od września?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 16:45

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ