X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne przedwczesny porod
Odpowiedz

przedwczesny porod

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie moze czy dziecko ktore urodzi sie w 27tygodni i lezy w inkubatorze jest juz bezpieczne czy moze sie jednak sytuacja pogorszyc?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje, że tak jednoznacznie nie można odp czy będzie dobrze czy źle..ale z tego co wiem to po 22/25tc ponoć lekarze są w stanie "uratować" i pomóc takiemu wcześniakowi przetrwać..ale nie jestem ekspertem i też nie wiadomo co się może zdarzyć...niestety tego nie wie nikt tak na 100%...

ewcia21k, vanessa lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy od przypadku jak wszystko zresztą... nie raz lekarze nie daja szans a pacjent wychodzi bez szwanku i jest cały i zdrowy a czesem pierdołka i jest tragicznie.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ